A hajbeültetés csodákra képes! A beavatkozásnak semmi nyoma nem látszik – persze a dúsabb hajon kívül! És mindez vágás vagy varrás nélkül!
Tekintse meg videónkat és tudja meg, hogy mi a tökéletes megoldás a férfiak hajhullására!

Ha úgy dönt ismét szép és természetes hajvonalat és dús hajat szeretne, klinikánkon rendkívül tapasztalt orvosaink várják, akik a legmodernebb technológiával dolgoznak. Klinikánkról és a beavatkozás lebonyolításáról többet megtudhat az alábbi videóban.

 Hajspecialistánk: Dr. Rékasi Eszter

Férfi és női hajhullás okairól kérdeztük Dr. Rékasi Eszter, hajspecialistánkat! Kinek lehet jó megoldás a hajbeültetés? A videóból megtudhatja!

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Mi okozza a haj hullásás és miként lehet kezelni ezt nők esetében? Dr. Rékasi Eszter, hajspecialistánk válaszol!

Nincs fájdalom, nincs maradandó nyom… Csupán tökéletes, dús hajkorona!  És mindez az általunk alkalmazott Fue2 eljárásnak köszönhető!

Ott voltunk Müller Attila hajbeültetésénél!
„Sajnos engem is utolért a hajritkulás. De találtam erre a problémára megoldást!”
Nézze meg, hogy érezte magát a színész klinikánkon végzett hajbeültetése alatt!

Érdeklik a részletek, olvasta már korábbi cikkeinket?

Miért marad meg a beültetett haj?

Mit tegyünk a kopaszodás ellen?

Mitől hullik a hajam?

Ön is hajbeültetésen gondolkodik? Kérdései vannak, amelyekre nem kapott választ? Bizonytalan, hogy hány hajszál beültetése lenne Ön számára ideális, vagy egyéb kérdései vannak? Jöjjön el ingyenes konzultációnkra, ahol tapasztalt orvosunk megvizsgálja Önt és mindenről tájékoztatja!