Hajbeültetés referenciák

5252 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák

Klinikánk a klasszikus FUE hajbeültetés modernebb verzióját használja, amely kevesebb kellemetlenséggel jár és gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé. A FUE2 Safe System technológia és a modern érzéstelenítés miatt a pácienseink semmilyen fájdalmat nem tapasztalnak a beavatkozás során. Az eredményről pedig a hajbeültetés referenciák beszélnek!

3612 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák

A hajbeültetés esztétikai sikerét döntően meghatározza a modern technika használata és az orvos rutinja. Az egyenlő sűrűség eléréséhez nagy tapasztalat és megfelelő technikai háttér szükséges.

3493 hajszál hajbeültetés előtte utána

Klinikánk Hajmegtartási Garanciát vállal a hajbeültetés sikerességére. Amennyiben betartja a kezelés utáni egyszerű orvosi utasításokat az első pár hétben, biztos lehet benne, hogy végleges megoldást kapott, és a hajbeültetés maradandóan megoldja a kopaszodás problémáját.

2986 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák

A hajbeültetés egy, vagy két alkalmat vesz igénybe. Ez attól függ, hogy hány hajszálat kell átültetni. 2500-3000 hajszál átültetése egy nap alatt is lehetséges.

2384 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák

Tökéletesen természetes hatást nyújt: a FUE2 Safe System technológia miatt a beültetett haj tökéletesen természetes lesz. Mivel természetes sebességgel nő ki az átültetett haj, ezért az átalakulás szép, természetes, egyenletes hatást nyújt, és nem fogja úgy érezni a páciens, mintha parókát kapott volna.

2894 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák

A hajbeültetés garantáltan tartós eredményt hoz. Hiszen az átültetett hajra nem hat a DHT hormon, amely a hajhullás okozója.

Látod milyen kiváló eredményeket lehet elérni a hajbeültetéssel?

Nézd meg, kiknek köszönhetők ezek a csodás hajbeültetés referenciák.

Orvosaink

Ha tetszettek a fentebb látható hajbeültetés referenciák, akkor erre a hajbeültetés referenciára is vess egy pillantást!

Hajbeültetés előtte utána- 4458 hajszál - hajbeültetés referenciák

Pontos ár meghatározása minden esetben egyedi. Az összeget az ingyenes, és kötelezettségmentes állapotfelmérés során tudjuk megmondani. Ilyenkor történik a haj állapotának felmérése, és a szükséges hajszálak számának megállapítása is, hogy rövidesen Te is büszkén és elégedetten nézhesd a Rólad készült hajbeültetés referenciákat.

Várunk Téged egy ingyenes és kötelezettségmentes orvosi konzultációra!

Neked is segítünk visszaszerezni fiatalos megjelenésed és maximális önbizalmad!

További kérdésed van?
Szeretnél konzultálni egy orvossal, vagy jelentkeznél a beavatkozásra?

Kérj időpontot a díjmentes konzultációra!