Egyre nagyobb a népszerűsége a dús és szépen ívelt szemöldöknek, ezért ma már több férfi és nő veszi igénybe a szemöldök transzplantációt, más néven a szemöldök beültetést. A szemöldök beültetéssel újra természetes, dús és arányos lehet a szemöldökünk, akár egy elrontott szemöldököt is újra széppé lehet varázsolni ezzel az eljárással. Mivel a szemöldök ívét is a páciens kívánságának megfelelően lehet alakítani, mindenképp érdemes igénybe vennie a szemöldök beültetést annak, aki nincs megelégedve ritkás, vagy hiányos szemöldökével. 

Sokan emlékeznek még a 2000-es évek elejére, amikor az extra vékony szemöldök volt divatban, nagyon sokan meg is bánták, hiszen a sok szedés miatt sokaknak hiányos maradt a szemöldöke. A szemöldök beültetés erre a problémára is megoldást nyújt!

A szemöldök beültetés egy olyan szépészeti beavatkozás, melynek segítségével a páciens igényeinek megfelelően átalakítható vagy újra kialakítható a szemöldök formája

Miért jó a szemöldök beültetés?

A szemöldök keretet ad az arcnak, fontos része a megjelenésünknek, érdemes időt szánnunk rá, hogy minél természetesebb és szebb legyen. Sajnos nem mindenki születik tökéletes szemöldökkel, van, akinek nem adatik meg a dús, arányos szemöldök. Erre a kozmetikai ipar rengeteg terméket kínál, választhatunk a szemöldökceruza, a szemöldökzselé, por, különböző festékek közül. Azonban ami közös ezekben a termékekben, hogy csak ideiglenes megoldást nyújthatnak, és reggelente sok időt elvesz az életünkből, hogy olyan szemöldököt “varázsoljunk” magunknak, amivel meg is vagyunk elégedve. A végleges és tartós megoldást a szemöldök beültetéssel lehet elérni!

Miért hiányos a szemöldököm?

A szemöldök hiány genetikai okok miatt is előfordulhat, vagy különböző betegségek is okozhatják. Okozhat például szemöldökhullást hormonális betegség, vagy pajzsmirigy-probléma is. A szervezetben található gócok és krónikus gyulladás is előidézheti a szőrhullást, ezért ha ilyet tapasztalunk, főleg, ha a szemöldök ritkulása mellé hajhullás is társul, érdemes orvoshoz fordulni, ahol egy teljes vérkép vizsgálat kiderítheti, mi a hajhullás oka, illetve mi okozza a szemöldök ritkulását. 

Eleged van abból, hogy hiányos a szemöldököd? Nem szeretnéd minden reggeledet a tükör előtt állva tölteni szemöldök-festéssel, korrekcióval? Olvass tovább!

Létezik egy olyan megoldás, ami egy életre szóló eredményt garantál, ez pedig nem más, mint a szemöldök beültetés. Bár Magyarországon még kevésbé elterjedt ez a megoldás, mégis ez jelenti a végleges győzelmet a szemöldök-hiányosság felett. A szemöldök beültetéssel teljesen természetes eredményt lehet elérni, mivel a saját hajszálaink kerülnek beültetésre, ezért a végeredmény tökéletesen természetes, dús szemöldök lesz, amit aztán kedvünk szerint formázhatunk, festhetünk, zselézhetünk, nem fog kihullani. A szemöldök beültetés eljárása nagyon hasonlít a hajbeültetéshez, annyi a különbség, hogy a beültetett szálak nem a fejbőrünkre, hanem a szemöldökünk területére kerülnek. 

Hogyan változott a szemöldök divat az évek alatt?

A szemöldök divat folyamatosan változott az évtizedek során, sokszor volt már divat a vékonyra szedett, vagy rajzolt szemöldök, például a 40-es években viselt ilyet Marlene Dietrich:

Marlene Dietrich szemöldöke

A 70-es évek hippie korszakában újra a természetes, dús szemöldök divat hódított, a 80-as években is inkább a vastagabb szemöldök volt divat, viszont a 90-es évek végén, 2000-es évek elején végigsöpört egy divathullám a világon, aminek hatására rengeteg nő teljesen leborotválta a szemöldökét és vagy rajzolt, vagy tetovált szemöldököt viselt. 

Ennek a divatnak még Gwen Stefani is áldozatául esett:

Gwen Stefani rajzolt szemöldökkel

Napjainkban újra a dús és természetes szemöldök a divat, maradjunk is Gwen Stefaninál, akinek ma már ilyen a szemöldöke:

gwen stefani szemöldök beültetés után

A szemöldök sajnos nem úgy nő vissza, ahogyan a haj, ha leborotválják, nincs rá garancia, hogy minden szál visszanő, sokszor hiányos marad. Még akkor is, ha nem borotvával ritkították a szemöldököt, hanem csipesszel szedegették ki, a szemöldökben található hajhagymák a folyamatos ritkítás miatt kikoptak. Sokan bánták meg korábbi döntésüket, és bár léteznek olyan megoldások is, amikor az elrontott szemöldök-tetoválást próbálják kijavítani, valódi, végleges megoldást a szemöldök beültetés tud nyújtani.

Mi a szemöldök-beültetés és kiknek nyújt megoldást?

A szemöldök beültetés tulajdonképpen a hiányos szemöldök dúsítása. A szemöldök beültetés egy viszonylag új eljárás, ami hatalmas érdeklődésnek örvend férfiak és nők körében egyaránt. Az szemöldök beültetés segítségével helyreállíthatjuk a sérült, vagy hiányos szemöldök sűrűségét, ezzel adva új megjelenést arcunknak. A szemöldök beültetés azért is egyedülálló beavatkozás, mert az új szemöldök formája mindig az adott páciens arctípusához megfelelően kerül kialakításra. Ahogy már említettük, az eljárás szinte megegyezik a hajbeültetés eljárásával, és azoknak a nőknek, vagy férfiaknak  jelenthet megoldást:

  • akinek ritka, hiányos vagy vékony a szemöldöke
  • aki korábban túlszedte a szemöldökét és már nem nő vissza
  • akinek sérülés okozta heg miatt nem nő a szemöldökük
  • akinek betetség, vagy orvosi kezelés miatt ritkult a szemöldökük
  • szőrszálak elvékonyodása (tartós ritkítás miatt)
  • előnytelen vagy asszimetrikus szemöldökvonal korrekciója során

Hogyan zajlik a szemöldök beültetés?

Mint minden orvosi beavatkozás, a szemöldök beültetés is egy ingyenes orvosi konzultációval kezdődik, ahol orvosaink megbeszélik a pácienssel, hogy pontosan mi az elképzelése, megtervezik a szemöldökvonalat, ahová később a szemöldök beültetés történik. Ezután megbeszélik, mikor kerüljön sor a szemöldök beültetésre.

A szemöldök beültetéshez a szemöldök adottságaival rendelkező hajszálakat/hajhagymákat ültetünk át a következőképpen:

  1. A szemöldök beültetéshez általában a tarkó területéről veszünk ki hajhagymákat, ezeket érzéstelenítés után, egyenként távolítjuk el egy speciálisan erre kifejlesztett körkéssel és ültetjük át a szemöldök területére. Mivel egy átlagos nőnek kb. 100.000 hajszála van és haj a tarkón a legsűrűbb, ezért annak a 70-300 szálnak a hiánya észrevehetetlen. A szemöldököt már ilyen kevés mennyiségű hajszállal is gyönyörűen lehet dúsítani! 
  2. A szemöldök beültetés egy pár órás (4-6) műtét során történik, helyi érzéstelenítés alkalmazásával Az eljárás a FUE Safe System technológiával történik, ugyanazzal a biztonságos és fájdalommentes eljárással, amivel a hajbeültetés is készül. 
  3. A beavatkozást követően még aznap el lehet hagyni a klinikánkat.
  4. A következő 48 órát töltsük pihenéssel. Az utána lévő 3-4 hét során is kerüljük a túl intenzív fizikai munkát, hogy a hajhagymáink tökéletesen és esztétikusan beépülhessenek és a szemöldök területe is szépen regenerálódhasson.

Milyen lesz a szemöldököm szemöldök beültetés után?

Szakképzett orvosaink precízen, száliránynak megfelelően ültetik be a szemöldök szálait a szemöldökvonalba, amit előtte gondosan megterveznek, ezért a szemöldök beültetés után az eredmény teljesen természetes lesz. 

Fájdalmas a szemöldök beültetés?

A szemöldök beültetés helyi érzéstelenítéssel történik, amiből a páciens semmit nem fog érezni. Akárcsak egy tetoválás után, a szemöldök beültetés után is jelentkezik egy kis pirosság, és apró sebek, ezek azonban pár nap alatt begyógyulnak és egyáltalán nem marad semmilyen heg. 

Ugyanúgy nő a szemöldök beültetés után is?

Igen! Mivel a páciens saját hajszálai kerülnek átültetésre, a szemöldök beültetés után 2-3 hónappal a szemöldök elnyeri végleges formáját és megerősödve fog nőni. Nem kell megijedni attól, hogy a beültetett szálak az első pár hétben kihullanak, ez természetes folyamat, viszont az új helyüket megszokva erős és dús szemöldökre számíthatunk.

Önnek is elege van már abból, hogy ritka vagy hiányos szemöldökét hosszú perceken át szemöldök-festéssel korrigálja reggelenként? Ne habozzon, jelentkezzen most ingyenes konzultációnkra!

Tegyen szert dús és gyönyörű vonalú, természetes szemöldökre!

Foglaljon ingyenes konzultációs időpontot most!

Ingyenes konzultáció és kivizsgálás

Számunkra fontos a hitelesség és megbízhatóság, ezért klinikánkon a vizsgálattal egybekötött orvosi konzultációért NEM kell fizetnie.

Jelentkezzen most és jöjjön el személyesen díj- és kötelezettség mentes konzultációnkra, hiszen tapasztalt, műtétet végző orvosunk külön időpontban fogadja Önt!

Online árajánlat kérés

Távol lakik, vagy szívesebben kérne otthonról árajánlatot?

Küldjön be fotókat és orvosaink megállapítják a pótlandó mennyiséget és elkészítik a személyre szabott árajánlatot.
(FIGYELEM! az online árajánlat kérés csupán tájékoztató jellegű információkat ad, nem helyettesíti a személyes kivizsgálást!)

Dupla garancia

Szemöldök beültetés bevezető áron

most csak

149.000 Ft / szemöldök

 Jelentkezzen most ingyenes és kötelezettségmentes szakorvosi konzultációra !