Árak 2018-01-29T14:42:51+00:00

Akik hajbeültetésen gondolkodnak, azok már valószínűleg minden más utat végigjártak, hogy visszanyerjék dús hajukat és maradandó megoldást találjanak problémájukra. Amikor felvetődik a hajbeültetés gondolata, pácienseink sokszor ezt a kérdést teszik fel elsőként:

“Mennyi lesz a hajbeültetés ára?”

Sokan milliós összegekre gondolnak, azonban manapság már jóval olcsóbban elérhető. Egyes klinikák tényleg luxusszolgáltatásként emlegetik, hogy ezzel magasabb árat kérhessenek a pácienseiktől, de valójában egy hajbeültetés ára már sokkal alacsonyabb most, mint pár éve volt.

Ez az ár természetesen páciensenként változhat. Ennek az az oka, hogy valakinél kisebb területet érint a beavatkozás, másnál viszont jóval nagyobb a kezelendő felület. A hajbeültetés ára attól függ, hogy a megfelelő sűrűség eléréséhez hány hajszál átültetésére van szükség.

Amennyiben Önnek csupán a fejtetőn lévő ritkuló folton kell hajbeültetést végezni, akkor ennél jóval kedvezőbb árra számíthat! Jelentkezzen klinikánk ingyenes konzultációjára, ahol orvosaink tájékoztatják, hogy Önnek hány hajszál átültetésére van szüksége!

2500-3000 hajszálat akár egy nap alatt lehet átültetni, viszont a nagyobb beavatkozásokhoz – például 6000 hajszál átültetéséhez – már két napra lehet szükség.

(Tekintse meg hajbeültetés képek oldalunkat!)

A nagyobb érintett felületnél a beavatkozást végző orvos rutinja nagyon fontos. A hajhagymák egyenletes beültetése határozza meg, hogy az érintett felületen mindenhol azonos sűrűségű legyen a beültetett haj. Ez nagy tapasztalatot és szakértelmet kíván.

A beavatkozás pácienseink szerint nem fájdalmas. Pácienseink türelmét az veszi igénybe, hogy pár óráig kell egy helyben maradniuk. Természetesen a beültetést végző orvos rendszeresen tart szünetet. Ez a pácienseink kényelme miatt is fontos, hiszen ekkor nyújtózkodhatnak, mozoghatnak, továbbá orvosaink maximális koncentrációja és lézerpontos mozdulatai is így biztosítottak.

A hajbeültetést FUE 2 System eljárással végezzük. Ez a verzió abban fejlettebb, mint a korábbi FUE módszerek, hogy itt jóval vékonyabb a graftok kivételéhez használt tű, ezáltal sokkal kevésbé kellemetlen az eljárás, a gyógyulás sokkal gyorsabb és ezzel precízebb munkát is lehet végezni, mint a korábbi FUE technológiákkal.

Elégedett pácienseink száma több százra emelkedett az évek során. Szolgáltatásainkat azért tudjuk mindenki számára elérhetővé tenni, mivel mi nem egy-egy páciensen szeretnénk gyorsan meggazdagodni, hanem mi a hosszútávú fejlődést tűztük ki célul. Ehhez pedig kifogástalan szolgáltatás és elégedett páciensek szükségesek. Ezért tudjuk minden páciensünknek az egyedülálló Hajmegtartási Garanciánkat kínálni.

Nálunk azonban a legfejlettebb technológia és a hozzáértő, tapasztalt szakorvos már nem csak a filmsztárok és topmenedzserek számára elérhető.

Nincs ideje, nem tud eljönni orvosi konzultációra, de érdekli,

mennyibe kerülne Önnek a hajbeültetés?

Válassza a telefonos konzultációt, ahol valódi orvossal beszélhet!

Hajbeültetés már részletfizetéssel és hétvégi műtéti időpontokkal!