A kopaszodás megállítása sok férfi számára okoz fejtörést. Függetlenül attól, hogy valaki ügyvéd, hentes, vagy éppen Hollywood egyik csillaga, a férfiak döntő részét előbb-utóbb utoléri a hajhullás. A kérdés csak az, hogy mit tesznek ellene?

kopaszodás megállítása hercegNagyon sokan azzal próbálják nyugtatni magukat, hogy “majd letolom kopaszra, az is jól áll”. Na igen, van pár szerencsés, aki számára tényleg előnyös a tar fejfedő, de a legtöbben nem ilyenek vagyunk. Amikor Bruce Willis leborotválta maradék haját, akkor sokan igazolva érezték magukat, de lássuk be, hogy nem lehet mindenki olyan szerencsés, hogy hajának formájától és mennyiségétől függetlenül karakteres megjelenéssel és ösztönös sármmal rendelkezzen.

Nagyon sokan még most is úgy tekintenek a hajbeültetésre, mint egy ciki, kínos procedúrára, amit gazdag, hiú macsók vesznek csak igénybe. Ideje leszámolni ezzel a tévedéssel, hiszen egy férfi nem attól lesz férfi, hogy beletörődik kellemetlen helyzetébe, hanem attól, hogy elég bátor, hogy tegyen ellene.

A kopaszságot idővel meg lehet szokni ugyan, de az alábbi képek jól bemutatják, hogy a hajviselet nem csak a nők számára lényeges, hanem a férfiak számára is döntő fontossággal bír.

1. Jude Law, 2013 vs. 2014

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Jude Law, a pimasz tekintetű sztár számára is egyértelmű javulást okozott az új megjelenése. A sztárok számára természetesen a külső is nagyon fontos a munkájuk szempontjából, de nem kell ahhoz színésznek lenni, hogy az ember törődjön a megjelenésével.

2. Matthew McConaughey, 1999 vs. 2014

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Kevés az olyan színész, aki a könnyű vígjátékokon át a komoly drámákig megállja a helyét, de McConaughey minden bizonnyal ebbe a szűk csoportba tartozik. Ő már fiatalabb éveiben elkezdett kopaszodni, de még időben tett ellene. Nehéz lenne elképzelni, hogy csillogó fejtetővel is szerepet kapott volna a Wall Street Farkasában, vagy éppen a Csillagok között című szuperprodukcióban.

3. Kevin Costner, 2003 vs. 2014

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Kevin Costner a klasszikus hollywoodi szépfiú, nehezen hisszük, hogy már elmúlt 60 éves. Kevesen tudják itthon, hogy újabban zenészként is aktív a legsikeresebb Robin Hood. Az ideális frizuraválasztással jól reagált kopaszodására, de ezzel csak halogatta a tényleges megoldást. A hajbeültetés után azonban véglegesen maga mögött tudhatja a hajritkulás okozta aggodalmakat.

4. Jon Cryer, 2013 július vs. 2013 augusztus

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Jon Cryer-t itthon a Két pasi és egy kicsi sorozat lúzer szerepében ismertük meg. A valódi életben szerencsére sokkal talpraesettebb a színész, és bőven van elfoglaltsága film- és sorozatszereplőként. Sőt, a Family Guy-ban egy ízben szinkronszínészként is közreműködött, de a Két pasi 3 epizódjában rendezőként is helyt állt. A képek tanúsága szerint nála határozottan jó döntés volt a hajbeültetés.

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

5. Tom Hanks, 1995 vs. 2014

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Ő az a színész, aki a már-már bugyuta vígjátékok után komoly drámákban is megállja a helyét. Az áttörést a Forrest Gump hozta meg számára. Mikor korábbi bozontos egyetemistás haját elkezdte hullatni, akkor a hajbeültetést hívta segítségül.
Ezután már gondosan nyírt és és ápolt hajjal jelent meg a nyilvánosság előtt. Biztosak lehetünk benne, hogy ez a döntése nagyban hozzájárult felkéréseihez és az azt követő sikereihez.

Szerencsére a DHT hormon csak a fejtetőn lévő hajszálak kihullását okozza, a tarkótájról átültetett hajra viszont hatástalan. Ennek Hanks igazán örülhet, mert sokunk haja kihullana, ha évente hajótörést szenvednénk, hónapokra bent ragadnánk egy reptéren, kalózok rabolnának el, űrhajó-szerencsétlenségünk lenne, vagy egy vallási megszállott után nyomoznánk.

A kopaszodás megállítása nem csak a filmsztárok számára hozhat áttörést, hiszen az így nyert önbizalom és karakteres megjelenés bármilyen szakmában és az élet minden területén előnyt nyújt számunkra – legyünk akár asztronauták, hajóskapitányok, vagy börtönőrök a halálsoron.

6. Wayne Rooney, 2011 vs. 2014

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Következzen most egy kakukktojás. Wayne Rooney-t a focipályáról ismerhetjük, nem egy szuperprodukcióból, de legalább akkora sztár, mint a többiek. Rooney már fiatalon elkezdett kopaszodni, ezért már 25 éves korában tett a kopaszodás megállítása ellen. Rooney teljesen nyíltan kezelte ezt a kérdést (hiszen nincs is rajta mit takargatni), ezt a pletykalapok nehezen emésztették meg, hiszen így nem lett nagy “leleplező cikk” róla. A “baráti” angol bulvársajtó pár hónappal a műtét után elkezdte cikizni, hogy nem sikerült a műtét, de ők valószínűleg nem tudják a hajbeültetés menetét. Hiszen ilyenkor a páciens nem parókát kap, hanem olyan életképes hajhagymákat, amelyeknek ki kell nőnie. Ebből lesz aztán alig egy év múlva tökéletesen természetes az eredmény.

Egy biztos: a hajbeültetés után szűk egy évvel Rooney már nem csak a labdát tudta belőni, hanem a frizuráját is reggelente.

7. Hugh Laurie, 2011 vs. 2014

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

A világ legnépszerűbb sánta diagnosztikusa korábban már hatalmas nevet szerzett magának angol komikusként, valamint kevesen tudják, hogy legalább olyan jó zenész, mint amilyen tehetséges színész.

A 2010-es években azonban őt is elérte a kopaszodás, de nem sokat tétlenkedett és időben visszanyerte frizuráját.

8. Mel Gibson, 2000 vs. 2013

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Mel Gibson újabban egyre megosztóbb állásfoglalásokat tesz, de a A hazafi, Halálos fegyver, Mad Max filmek sztárja akkora nimbuszt épített fel magának karrierje során, hogy minden ellene irányuló támadásra kap másik három bátorító szót.
Az újabban rendezőként is sikeres sztár imázsához nagyon szorosan hozzátartozik a hajviselete, ezért nem engedhette meg magának, hogy elveszítse azt. Valószínűleg nem fogjuk már William Wallace-ként látni, vállig érő hajjal a skót nemesek élén küzdeni, de ez sokkal inkább a korának tudható be (2016-ban lett 60 éves), mert a haja meglenne hozzá.

9. Nicolas Cage, 2001 vs. 2014

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Nicolas Cage sokkal tehetségesebb színész, mint amilyen filmekben játszott az utóbbi időkben. Ennek köze lehet milliós adóhátralékához, amin kapva kapnak a B és C kategóriás filmek rendezői. Állítólag képregénygyűjteménye legértékesebb darabjától is meg kellett válnia, amivel potom 2 millió dollárhoz jutott hozzá.
A villái és képregényei mellett a haját is elvesztette Cage. A mai orvostudomány és kedvező hajbeültetési árak mellett valószínűleg a haját könnyebben sikerült visszaszereznie, mint különleges képregényét.

10. Billy Bob Thornton, 2002 vs. 2014

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Sokat tapasztalt színész Billy Bob Thorton. Volt ő már Tapló télapó, az Igazából szerelemben az USA elnökét is eljátszotta, az Armageddonban pedig a NASA-nál volt szakértő. Ezen kívül azt is megtapasztalta, hogy milyen érzés kiterjedt kopaszsággal a tükörbe nézni.
Ahogy az Armageddonban a Föld elleni inváziót sikerült legyűrni, úgy a kopaszodás megállítása sem okozott számára gondot. A 2016-ban megjelenő Tapló Télapó folytatásában pedig ismét dús frizurával játszhatja a részeges Mikulást.

11. Sylvester Stallone, 1994 vs. 2014

kopaszodás megállítása
kopaszodás megállítása

Sly a klasszikus akcióhős. Generációk látták, ahogy vérző sebekkel küzd a ringben, vagy fél kézzel elbánik egy hadsereggel.
Egy időben elhagyta magát, viszont az új Rambo rész és a Feláldozhatók sorozat előtt bomba formá