Sűrű haj azonnal?

IGEN! EZ A HAJTETOVÁLÁS!

Hajtetoválás

Nyerje vissza önbizalmát néhány óra alatt!

Aktuális akciónk keretein belül kedvező áron juthat most hozzá!

Hajdúsítás hajtetoválással – garanciával, részletfizetéssel!

hajtetoválás before after kép összevágvaMindnyájan tudjuk, hogy napjainkban mennyire fontos szerepet játszik a megjelenés. Azonban az egyik leggyakoribb problémát egy olyan jelenség okozza, amivel legtöbb esetben nem tudunk mit kezdeni: a ritkuló haj.

De ez nem kell, hogy problémát jelentsen többé!

A hajtetoválás egy olyan új kezelés, amely szintén maximális természetes hajhatást kelt, és segítséget nyújt a kóros hajvesztéssel, kopaszodással küzdő emberek számára.

Klinikánkon a legújabb eszközöket, és a legmodernebb technikákat kínáljuk ügyfeleink számára, ezért a micropigmentáció módszerével bővítettük szolgáltatásaink listáját.

A hajtetoválás során speciális pigmenteket helyezünk a fejbőr epidermális rétegébe, annak érdekében, hogy ez az úgynevezett orvosi hajtetoválás egy borotvált fejbőr hatását keltse.

A mikro hajtetoválás, fejbőrtetoválás, az ún. micropigmentáció egy egyedülállóan kifejlesztett eljárás, melynek során dermopigmentációs technikákat alkalmaznak, hogy bejussanak a bőr rétegeibe. Ez az, ami lehetővé teszi a hajszimulációt, vagyis a szőrtüszők másolatának létrehozását. A dermális rétegbe juttatott pigment implantátum egy transzdermális hajszál replikációt hoz létre.

Mi is pontosan a hajtetoválás más néven mikropigmentáció?

A hajtetoválás egy olyan klinikai módszerrel végzett innovációs kezelés, amivel teljesen természetes eredményt lehet elérni a hajas fejbőrön, ugyanis a fejbőr úgy fog kinézni, mintha frissen borotvált lenne, vagy a hosszabb, de ritkább hajak alatt végzett hajtetoválással dúsabbnak tűnik a frizura. Mikropigmentációnak is nevezik ezt az eljárást, és fontos megjegyezni, hogy bár hasonló elven működik, mint a test többi részén végzett tetoválás, nem ugyanaz az eljárás. A hajtetoválás során a fejbőr felső rétegébe, a hám-irha határán lévő ún. epidermális rétegbe juttatunk speciális pigmenteket, (ez ellenállóbb és tartósabb immunológiai szempontból) ami olyan látványt nyújt a kezelés végeztével, mintha igazi haj (borostás szörtüszők) borítaná a fejbőrt. A hajtetoválást hívják még fejbőr tetoválásnak, mikro hajtetoválásnak is, de az igazán találó kifejezés a mikropigmentáció. 

Van-e különbség a tetováló szalonokban történő tetoválás és a hajtetoválás között?

Igen, van. Bár a két kifejezés nagyon hasonló, és a az elv, amin működnek is hasonlít, mégsem ugyanaz a kettő. Ha a testünk bármelyik részére szeretnénk egy ábrát, tetováló szalonba megyünk, választunk egy színt, a tetováló művész pedig ránk tetoválja. Itt a cél az, hogy egy egységes szép mintát kapjunk, a hajtetoválás során pedig pont az a cél, hogy különálló kis pontocskák adják meg a borostás bőr látszatát, amelyek nem folynak egybe, és megegyeznek a hajszálaink átmérőjével. A színválasztás is más, hiszen a hajtetoválás során a szakember a saját hajunkkal megegyező színt választ, hogy minél tökéletesebb legyen a végeredmény. 

Ezért is hívják a hajtetoválást inkább mikropigmentációnak. Az orvosi körülmények között végzett mikropigmentációt egy egészségügyi végzettségű szakember végzi, a tetoválógép sem ugyanaz, mint a , ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy alaposan nézze meg amikor hajtetoválásra vállalkozik, hogy a klinika megbízható legyen, olyan szakemberek végezzék a kezelést, akik erre szakosodtak, járjon utána, hogy milyen géppel dolgoznak és hogyan zajlik a kezelés!

Kiknek ajánljuk a hajtetoválást, miért előnyös?

Több esetben is megoldást nyújt a hajtetoválás, nézzük mik ezek!

Hajsűrítés hajtetoválással

Ha valamilyen oknál fogva van pár kopasz volt a fejünkön, nem feltétlenül kell azonnal a hajbeültetésre gondolni, megoldást jelenthet ebben az esetben az, ha azokat a részeket, ahol kihullott a haj, hajtetoválással “sűrítjük”. Ez főleg akkor lehet érdekes, ha valaki rövidebb hajat hord és azt szeretné, hogy azokat a részeket is takarja valami, ahol nem nő haj. Nagyon szép eredményeket lehet elérni ezzel a módszerrel!

A hajtetoválás jó megoldás a kopaszodás/hajhullás eltüntetésére?

Több dolgot is tehetünk hajhullás ellen, tartós megoldást azonban a hajtetoválás vagy a hajbeültetés tud hozni!

A hajhullás 4 típusa

  • Diffúz hajhullás – ilyenkor a haj egyenletesen hullik az egész fejbőrről, ezt a hajhullás-típust hajritkulásnak is nevezik
  • Foltos hajhullás – Ekkor a hajhullás kisebb területre összpontosul, a fejbőr többi részén nem következik be változás. Idővel ezek a foltok kiterjednek. A foltos hajhullás autoimmun betegségre utal, mely során a szervezet megtámadja a hajhagymákat.
  • Hegesedő hajhullás – ez a hajhullás jól felismerhető a tüneteiről, a fejbőr kisebesedik, a felületen megritkul a haj, kialakulnak kopasz vagy hajhiányos területek. A gyulladásos fejbőrnél hegesedéssel gyógyul a bőr, ez esetben a hajhullás gyógyítása, visszafordítása nem megoldható, mivel a hajhagymákat elpusztítja. 
  • Hormonális/genetikai hajhullás – A genetikai eredetű hajhullás szinte kizárólag a férfiakat érinti. Sőt, a férfiak kopaszodásának 90-95%-a genetikai eredetű. Általában 30-40 éves korban kezdődik, először két oldalt a homloknál, majd a hajvonal lépésről lépésre hátracsúszik.

A fenti négy esetben ajánlható a hajtetoválás, visszaadja az eredeti haj optikai látszatát.  Kopaszodás ellen vannak ugyan más módszerek is, de a hajtetoválás tartós megoldást jelenthet!

Hajtetoválás baleseti sebek eltüntetésére

Ha olyan baleset történt velünk, aminek során betört a fejünk, a fejbőrünkön maradhatnak hiányos kopasz foltok. Ezek eltüntetésére is remek módszer a hajtetoválás, a hajhiányos felületeket szuperül elfedi!

Van még olyan eset, amikor hajtetoválást ajánlunk?

Legfőképpen akkor javasolt a hajtetoválás, 

Amikor hajbeültetésre jelentkezik klinikánkon egy páciens, de az ingyenes orvosi konzultáción azt állapítják meg, hogy nincs elég donor haj a hajbeültetésre, abban az esetben szoktuk javasolni a hajtetoválást, ami ilyen esetben nagyon sikeres beavatkozás!

Hogyan zajlik a hajtetoválás?

A hajtetoválást, akárcsak a hajbeültetést egy ingyenes orvosi konzultáció előzi meg, ahol a páciens hajának állapotát tapasztalt, szakértő orvosunk felméri, és megállapítja a terület nagyságát, körülrajzolja a területet ahová a későbbi pigmentcáió kerül majd.

Magát a kezelést steril, klinikai környezetben végzi szakemberünk. Kétféle tűmodult használunk, amit a páciens saját hajának vastagságához igazítva választunk ki.  Amennyiben szükséges, itt is alkalmazható érzéstelenítő használata a páciens egyéni fájdalomtűrő képességétől függően. Az hajtetoválás kezelés során a szakember speciális pigmentet implatnál az adott területre egy speiciális tűvel, alacsony fordulatszámon és azonos leütési sebességgel.

Milyen géppel dolgozunk?

Klinikánkon Pearl sminktetováló készüléket használunk, amely egy rendkívül precízen gyártott kézi egység. Ennek hatására a pigmentálás a lehető legegyenletesebb lesz. Minden bőrtípushoz használható a gép és előnye, hogy csendes, kevésbé rezonál.

Nézzük meg képeken a hajtetoválás menetét!

1. kép: így érkezett a páciens2. kép: már leborotvált hajjal3.-4. kép: a terület körülrajzolása5. kép: már elkezdődött a hajtetoválás6. 7. és 8. kép: kész a hajtetoválás
Így érkezett a páciens a hajtetoválásra.Már leborotvált hajjal a hajtetováláshoz. hajtetováláshoz a körülrajzolt terület látható.

 hajtetováláshoz a körülrajzolt terület látható.

már elkezdődött a hajtetováláskész a hajtetoválás

a hajtetoválás eredménye

ilyen az elkészült hajtetoválás

Milyen technikát alkalmazunk a hajtetoválás során?

A mikropigmentáció során dermopigmentációs technikákat alkalmazunk, hogy a pigmentek bejussanak a bőr megfelelő rétegeibe. Ennek hatására jön létre  a hajszimuláció, vagyis a szőrtüszők másolatának létrehozása.. A dermális rétegbe juttatott pigment implantátum egy transzdermális hajszál replikációt hoz létre, ami egy borotvált, vagy egy rövidre nyírt hajas fejbőr hatását kelti, függetlenül a kopaszodás mértékétől. 

Nők is választhatják a hajtetoválást?

Nők is választhatják a hajtetoválást

Nők is választhatják a hajtetoválást

Igen, nőknél is beszélhetünk hajritkulásról, amit ebben az esetben is lehet hormonális, diffúz, hegesegő, vagy foltos hajhullás. Ekkor hajhiány keletkezik, amit hajtetoválással is részben el lehet fedni. Nézze meg az alábbi két képet arról, milyen szépen sikerült hajtetoválással eltüntetni a hajhiányt!

Mennyi időt vesz igénybe a hajtetoválás?

A mikropigmentációs kezelés időtartama természetesen attól függ, mekkora a pigmentálandó terület, ha a terület nagyobb kiterjedésű, lehet, hogy több kezelésre is szükség van, de ha csak egy kisebb területről beszélünk, a hajtetoválás gyorsan lezajlik. 

Ha egy nagyobb területet kezelünk, egy hajtetoválás 2-3 alkalmas kezelést is jelenthet. Ez hasonlít ahhoz, amikor tetováló szalonban tetováltatunk, ott is több részletben szokták “varrni” a nagyobb ábrákat. Hajtetoválás esetén azért is van szükség több alkalomra, mert jobban kíméli a fejbőrt, ha nem egyszerre végezzük el az egész pigmentációs eljárást, és lépcsőzetesen alakítjuk ki a megfelelő sűrűséget. 

Milyen tartós a hajtetoválás?

A hajtetoválás, a “sima” tetoválással ellentétben lassan halványodik. A mikropigmentációs hajtetoválás eredménye bőrtípustól is függ, a tetovált pöttyök 6-8 év elteltével halványodnak, de ez előnyös is lehet hiszen a normál haj színe is változik, halványodik őszül A festékanyag fokozatosan halványodik, ez attól is függ, hogy a viselője mennyit tartózkodik napon (az erős nap kiszívja a színt). 

Ezért érdemes lehet időközönként újra megcsináltatni a hajtetoválást, már csak azért is, mert addig hajunk őszülhet is, ekkor pedig szükség lehet színkorrekcióra. 

Kell-e valamire vigyázni a hajtetoválás után?

A mikropigmentációs műtét után enyhe pirosság léphet fel, és a pigmentek árnyalata is változhat valamennyire, pár hét alatt viszont kialakul a vágyott szín.

Fontos, hogy betartsuk a kezelőorvos utasításait, ezen is múlik, hogy mennyire lesz sikeres a hajtetoválás. Kerülni kell a tűző napot, az izzasztó tevékenységeket (pl. sportolás), nem szabad az adott területet vakarni, nyomogatni, valamint pár napig hajat sem szabad mosni.

Miért válassza a hajtetoválást?

  • Nagyon tartós

  • Esztétikus, természetes hatást kelt

  • Olcsóbb, mint a hajbeültetés, és azonnali eredményt nyújt

  • Sérülés miatti heg esetén is alkalmazható

Helyes férfi borostás fejbőrre, ami persze a mikropigmentáció eredménye.
Előtte utána kép, ami a mikropigmentáció eredménye.

Hajbeültetést vagy hajtetoválás?

Kihullott haj esetén sokan azt hiszik, hogy már csak a hajbeültetés maradt megoldásnak. Ekkora beavatkozást viszont nem szívesen vállalnának be. Nekik az igazán jó hír, hogy a hajtetoválással a hajbeültetés a legtöbb esetben kiváltható! Olcsóbban, gyorsabb eredménnyel!

Nyerje vissza fiatalos, sportos kinézetét, és nem utolsósorban: AZ ÖNBIZALMÁT!

Foglaljon ingyenes konzultációs időpontot most!

Ingyenes konzultáció és kivizsgálás

Számunkra fontos a hitelesség és megbízhatóság, ezért klinikánkon a vizsgálattal egybekötött orvosi konzultációért NEM kell fizetnie.

Jelentkezzen most és jöjjön el személyesen díj- és kötelezettség mentes konzultációnkra, hiszen tapasztalt, műtétet végző orvosunk külön időpontban fogadja Önt!

Online árajánlat kérés

Távol lakik, vagy szívesebben kérne otthonról árajánlatot?

Küldjön be fotókat, és orvosaink megállapítják a tetoválandó felületet és elkészítik a személyre szabott árajánlatot.
(FIGYELEM! az online árajánlat kérés csupán tájékoztató jellegű információkat ad, nem helyettesíti a személyes kivizsgálást!)

1. forgó felületén (1 zónában)
| fél nap alatt! |
219.000 ft


2. fejtető első részében (4 zónában)
| egyetlen nap alatt! |
335.000 ft


3. teljes fejtető (7 zónában)
| 2 nap alatt! |
435.000 ft

Hajtetoválás zónákkal jelezve, hogy mennyire kiterjedt a korrigáció szükségessége.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Pácienseink kényelme érdekében klinikánkon az alábbi fizetési módok között lehet választani:

Bakkártyák, mint fizetési lehetőségek

Bankkártya*

Bakkártyák, mint fizetési lehetőségek

Egészségpénztár*

Részletfizetési lehetőséget is biztosítunk

Részletfizetés*

(*a fizetés részleteiről érdeklődjön klinikánkon)

Szeretné, ha visszahívnánk?

Jelentkezzen most, hogy mielőbb élvezhesse fiatalos, sportos frizuráját!