Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Hajszál Híján klinika – Hajbeültetés vélemények

Bár már Magyarországon is rutinbeavatkozásnak tekinthető a hajbeültetés, mégis sok emberben merül fel kétely a beavatkozással kapcsolatban. Sokakat elrettent, hogy úgy vélekednek -tapasztalatok híján- a hajbeültetésről, hogy fájdalmasnak, és hosszas procedúrának gondolják a beavatkozást. A hajbeültetés vélemények szerint közel sem fájdalmas és természetesen semmilyen kockázattal nem jár.

Ahhoz, hogy eloszlassuk a tévhiteket, bemutatunk néhány páciensünk által megfogalmazott hajbeültetés véleményt, akik a saját tapasztalataikat osztják meg velünk, miután átestek a beavatkozáson.

Azért ismertetjük Önökkel a következő hajbeültetés véleményeket, mivel leendő pácienseink számára sok fontos információt rejtenek, ezek pedig valódi hajbeültetés vélemények, és nekünk is fontos visszajelzés, hogy hogyan élik meg ezt a beavatkozást pácienseink, milyen véleménnyel lesznek a hajbeültetésről.

hajbeültetés vélemények

Müller Attila hajbeültetés véleménye

Nagyon elégedett vagyok! Sajnos 30 felett elkezdett ritkulni a hajam és 5 év alatt mostanra már eléggé látszik is… Bár korábban megtaláltam volna a Hajszál Híján klinikát… Még hamarabb szakszerű és modern profi segítséget kaphattam volna. De sebaj sose késő! ? így is 4 mezoterápiás kezelés után már nagyon látványos és pozitív az eredmény! Akár egészséges a hajad akár már érzed kezdeni kéne vele valamit, egy vizsgálat és konzultáció mindenképpen időben javasolt mert hajat menthetsz vele! Haj-rá! ?”

Szép Gyula hajbeültetés véleménye

Hajbeültetést mindenképp!!” (szerk. megjegyzés: …ajánlja…)
Lenyűgözö a munkájuk eredeménye!!!!
Köszönöm 😀 😀 😀 😀

Sűrű hajbeültetés – Lenyűgöző munka – Csodálatos munka – Természetes hatású átültetés

Csányi Gábor hajbeültetés véleménye

Maximálisan elégedett vagyok. Profi munka, ügyfél orientált működés, rugalmasság.

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Vogronics Gábor hajbeültetés véleménye

Nagyon elégedett vagyok. Öt hónapja volt a műtétem, végre nem vagyok kopasz! 🙂 Egy hónap múlva fél éves konzultáció. Akkor bejelentkezem a következő beavatkozásra 🙂 Szuper jó csapat, értik a dolgukat!

hajbeültetés vélemények

Raposa Zs. hajbeültetés véleménye

Azért őket választottam, mert itt adták a legjobb ajánlatot. A beavatkozás rendben lezajlott, semmi extra nem volt, azóta is minden úgy történik, ahogy az orvos mondta. 9 hónapja volt a műtét, és tényleg olyan, mintha soha nem hullott volna a hajam.

Dr.Tolnai Attila hajbeültetés véleménye

A beavatkozást végző orvos és segítői magas szintű, minőségi munkát végeztek minden téren.

Bors Gábor hajbeültetés véleménye

Sok-sok tanakodás után rá vettem magam a hajbeültetésre.. Elküldtem a kopaszságomról képeket egy ezzel foglalkozó intézménynek.. Sajnos azt a választ kaptam tőlük, hogy nem tudják a nagy mérvű kopaszságom végett elvállalni… Egy hónap elteltével felvettem egy másik intézménnyel is a kapcsolatot, ahol már a „talán” igéretet kaptam, de csak kb 3-4 hónap múlva lenne hely… Első konzultáció 5000 forint.. Szerencsére nem adtam fel a próbálkozást, felkerestem a hajszálhiján klinikát, ahol nagy meglepetésemre, nem elutasítóan, nagyon kedvesen fogadtak, nem utolsósorban, ingyenes a konzultáció..a konzultáción kiderült, hogy éppen kettő nap múlva lenne helyem egy „két” napos műtétre… Gondoltam magamba, hogy ilyen nincs… Hogyhogy??? Két nap, és még esélyem is van? Belevágtam… Mostanra túl vagyok a kettő napos műtéten… Hihetetlen… Nagyon nagy a változás… Nagyon meg vagyok elégedve, bár fél év múlva még egy műtéten gondolkodom, mert a nagy mérvű kopaszságomat ennyivel teljessen nem lehetett eltűntetni… Továbbá nem utolsó sorban, a megbeszélt anyagiakat elfogadtam, ennek ellenére a végén még kb 10%-al kevesebb lett a végösszeg… Mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlani… Nagyon kedvesek, a saját videójuk a teljes igazságot tükrözi… Úgy gondolom, hogy a hajszálhiján klinikán nincs lehetetlen, és mindig keresik a megoldást…. Csodálom a munkájukat, és ezúton is köszönöm nekik az egészet…elsősorban dr. Bíró-Krix Mónika… Németh Éva Emillia…. Reményi Szimonetta.. És akik közreműködtek…

Fedor Istvan hajbeültetés véleménye

Ajanlom nagyon jok tavaly Aprlisban voltam muteten. Nagyon elegedett vagyok ?

I recommend well. I had hair transplant surgery in last year April. I so happy with the result ?

hajbeültetés vélemények

Miklós Károly hajbeültetés véleménye

Ingyenes konzultációra érkeztem, december 6-án. Igazi ünnepi, baráti hangulatban fogadtak. Mikulás napi csokoládéval kínáltak, utána beinvitáltak a konzultációs szobába, ahol szakmai állapot felmérést végzett egy doktornő, melyet kellemes beszélgetés követett a hajbeültetés folyamatáról. A Konzulens is rendkívül előzékeny és kedves volt, majd a legnagyobb örömömre kaptam egy kedvezményes árajánlatot!
Ezután biztos belevágok a hajbeültetésbe és kizárólag ezt a klinikát választom! Mindenkinek csak ajánlani tudom!?

Sűrű hajbeültetés – Lenyűgöző munka – Nagyszerű akciók – Természetes hatású átültetés

Dányi Máté hajbeültetés véleménye

A hajbeültetésemet követő 1 évvel jeleztem, hogy nem vagyok teljesen elégedett a végeredménnyel (bizonyos részeken látványosabb javulást vártam). Ezt követően a doktornő felajánlott egy garanciális 1 napos beavatkozást, ami hihetetlenül korrekt dolog, nem is számítottam rá. Minden alkalommal nagyon kedvesek voltak, a beavatkozások jó hangulatban teltek, mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Nagy Miklós hajbeültetés véleménye

Hihetetlen precizitás, kedves munkatársak, és nagy szakértelem!

Lenyűgöző munka – Természetes hatású átültetés – Csodálatos munka

Csanyi Gabor hajbeültetés véleménye 

Maximálisan elégedett vagyok. Profi munka, ügyfél orientált működés, rugalmasság.

hajbeültetés vélemények

A pácienseinktől származó hajbeültetés vélemények nagyon sokat érnek nekünk, hiszen ezek a történetek motiválnak minket, hogy továbbra is magas minőségben végezzük munkánkat.

Érdeklik a részletek, olvasta már korábbi cikkeinket?

Miért marad meg a beültetett haj?

Mit tegyünk a kopaszodás ellen?

Mitől hullik a hajam?

Ön is hajbeültetésen gondolkodik? Kérdései vannak, amelyekre nem kapott választ? Bizonytalan, hogy hány hajszál beültetése lenne Ön számára ideális, vagy egyéb kérdései vannak? Jöjjön el ingyenes konzultációnkra, ahol tapasztalt orvosunk megvizsgálja Önt és mindenről tájékoztatja!

Legyen Önnek is a hajbeültetés véleménye igazán pozitív!

hajbeültetés vélemények