Sikerülhet-e nemet mondani a kopaszodás számára és visszanyeri hajunkat? Nem csak lehúzás és átverés az egész?


A kopaszodás minden férfit megvisel, van aki ezt tagadja, van aki viccet csinál belőle, van aki mintha nem venne róla tudomást és van aki őszintén elismeri, hogy kellemetlenül érinti a hajvesztés.

Mit vesztünk a kopaszodással?

Elsősorban nem csak a kinézetünk változik meg, hanem a magunkról alkotott testkép is gyökeres változáson megy keresztül. A tinédzsereknél ez természetes és a felnőtté válás része. A felnőtt férfiakat azonban ez pszichésen megviseli, hiszen a tükörből egy másik ember néz vissza rájuk.

A kopaszodás miatt a mai ideális, erőteljes, fiatalos, lendületes testképtől is messzebb kerülünk, ez jelentősen csökkenti önbizalmunkat. A kopaszodás miatt sokkal idősebbnek tűnünk, kevésbé vállalkozókedvűnek, inaktívnak. Ez nem csak a magánéletünkre, hanem akár a munkahelyi lehetőségeinkre is rányomhatja a bélyegét.

Mit nyernénk, ha újra visszakapnánk hajunkat?

A hajbeültetés után sok minden megváltozik. Nem csak fiatalos kinézetünket kapjuk vissza, hanem önbizalmunk is megnő. Ez pedig dominószerűen magával hoz rengeteg pozitívumot.

  • sokkal könnyebben tartjuk meg egészségünket

  • bátrabbak, sikeresebbek leszünk mind a magánéletben, mind az üzleti életben

  • hatékonyabbnak, magabiztosabbnak érezzük magunkat, hiszen a saját kezünkbe vettük a sorsunkat

  • energikusabbak, tettrekészek leszünk és fiatalabbnak tűnünk

Minket is meglepett, de több páciensünk számolt be egészen elképesztő eredményekről a hajbeültetést követően. Többen elkezdtek egészségesebben étkezni, rendszeresen kocognak, edzőterembe járnak, valamint a szociális kapcsolataik is aktívabbak lettek: többet járnak szórakozni, optimistábbak lettek.

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Van visszaút a kopaszodásból? Visszanyerhető a sűrű haj?

Ha elkezdünk kopaszodni, akkor sajnos nagyon kiszolgáltatottak vagyunk, hiszen mindent próbálnak ránk sózni és hihetetlen ígéretekkel próbálnak minket vásárlásra bírni.

A legtöbb páciensünk beszámolt róla, hogy akár 6-8 különböző szerrel is próbálkoztak éveken át, mire minket felkerestek. A drogériák polcain rengetek különböző sampont, olajat és  kapszulát találunk, de az igazságot csak kevesen írják le: ezek a szerek a férfi kopaszodás megállítására általában nem alkalmasak.

Miért általában? A férfi hajhullást döntő többségében (98% felett) egy hormon okozza, a DHT-hormon (dihidro-tesztoszteron). Erre a hajhullásra ezek a szerek alkalmatlanok. Van ugyan erős hormonszabályzó kapszula, azonban ezt orvos tudja adni és az egész hormonháztartásunkat felrúghatja, tehát a drogériákban ilyennel nem találkozhatunk (és egyébként is többet kockáztatunk vele, mint amit esetleg nyerhetünk, mert a DHT csökkentésével nem nyerjük vissza a hajunkat, csupán a  ideig-óráig csökkentjük a hullás ütemét).

A maradék elhanyagolható kisebbségnek pedig akár bőrgyógyászati, akár autoimmun betegségek miatt hullhat a haja. Ezek azonban látványos, hirtelen lezajló, vagy heges foltokat, esetleg kis különálló, szigeteket idéző hajhullások lehetnek.

Honnan tudom, hogy nekem is hormonális a hajhullásom?

A hormonális kopaszodás nagyon jellegzetes, ezért könnyű felismerni. Két módja van, vagy ennek a kettőnek a keveréke.

1. a fejtetőn egy kis foltban kezd el hullani a hajunk és ez kiterjed, előrehúzódik

kopaszodás

2. két oldalt a homlokunknál kezd el kopni a hajunk. Ez a két kis folt felcsúszik, majd lassanként összeér középen.

kopaszodás

Visszakaphatom a dús hajam? Megállítható a kopaszodás?

Jó hírünk van, mert igen! Amennyiben természetes, hormonális eredetű hajhullással állunk szemben, akkor azt természetes, egészséges úton is megállíthatjuk.

Miért egészséges és miért természetes? Mert nem a hormonháztatásunkat borítjuk fel vele, illetve nem különböző vegyi anyagoktól reméljük a javulást, hanem egy bevált, kidolgozott, orvosok által végzett fizikai beavatkozásról van szó.

Ez a hajbeültetés.

A hajbeültetés kockázatmentes?

Igen, a hajbeültetésnek nincsenek orvosi kockázatai

A hajbeültetés működik? Megmarad az átültetett haj?

Igen, a hajbeültetés során nem kell bíznunk a szerencsében és szervezetünk reakciójában, mert a hajbeültetés egy stabil, kipróbált műtéti eljárás.

Amennyiben klinikánkon végezteti a hajbeültetést, és a be nem fogadott hajszálak mennyisége eléri a 10%-ot , akkor mi ingyen pótoljuk a hajszálakat. (megjegyzés: a több száz páciensünk ellenére se fordult ilyen még elő)

További kérdése van a hajbeültetésről? Érdekli, hogy mennyibe kerülne, vagy az eljárást illetően szeretne többet tudni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és jelentkezzen az ingyenes konzultációnkra!