A hajhullás a férfiak nagyobb részét érinti és mindegyiküket zavarja.

Rengeteg negatív élmény éri a kopaszodó férfiakat.

Nem elég, hogy felnőtt korban meg kell küzdeniük az átalakuló külsővel, testképpel, hanem baráti szurkálódásoknak is a céltáblájává válnak. Amíg irigykedve nézik, hogy mások milyen frizurákat választanak, addig a kopaszodóknak nem marad más megoldás: a maradék hajukat is leborotválják.

Persze vannak, akik ebbe nem törődnek bele, hanem minden praktikát kipróbálnak, hogy visszanyerjék hajukat.

kopaszodás

Vitaminokat szednek, olajokat, samponokat használnak stb. Ezekkel nem az a fő gond, hogy drágák, hanem a férfiak általános kopaszodására nem is használnak.

Ugyanis a férfiak hajhullását szinte minden esetben a tesztoszteron okozza, ez ellen pedig vitaminokkal és samponokkal mit sem érünk. A hajproblémákat ezek a szerek nem oldják meg, legfeljebb ideig-óráig vizuálisan tudnak segíteni; például fényesebbnek, vagy vastagabbnak tűnik a még meglévő hajunk. Ezek az eredmények persze csökkennek a hajunk folyamatos elvesztésével.

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Van működő segítség a kopaszodás kezelésére? Bizony van!

hajbeültetés az az eljárás, mely a kopaszodás problémájára nem kozmetikai, hanem orvosi megoldást nyújt!

kopaszodás

A hajbeültetéssel ugyanis a maradandó hajhagymák kerülnek átültetésre a ritkult területre. Egy korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy miért lesz maradandó a beültetett haj.

A másik fő kérdés ebben a témában a hajbeültetés ára. Korábban jogosan tartották a milliomosok hobbijának a hajplasztikát, de mára sokat változott a helyzet. Manapság a hajbeültetés rutinműtét lett  az ára is jelentősen mérséklődött ennek megfelelően.

Mindenkin segít a hajbeültetés?

A kopaszodás oka többféle lehet, a hajbeültetéssel azoknak tudnak segíteni, akiknek természetes úton, hormonálisan hullik ki a hajuk. Mivel ez túlnyomórészt férfiakat érint, ezért ez azt jelenti, hogy 100 páciensből 99 férfit találunk. A nők hajhullása jóval ritkább, hiszen a tesztoszteronszintjük sokkal alacsonyabb. Ezzel együtt jár az is, hogy a nők hajhullása csak ritkábban kezelhető hajbeültetéssel, esetükben általában immunprobléma áll a háttérben. 

Életkor szerinti megkötés nincs, hiszen sok férfinak már egész fiatalkorban, a húszas éveik elején elkezd hullani a hajuk, a hajbeültetésben résztvevő páciensek is ennek megfelelően a fiatal srácoktól az éltes urakig terjednek.

Ön is aggódik haja miatt? Szeretné megtudni, hogy milyen megoldások vannak a problémájára?

Jöjjön el ingyenes orvosi konzultációnkra, ahol erre szakosodott magánklinikánkon fogadjuk Önt!

Kapjon választ a kérdéseire és megoldást a problémájára!

Szerezze vissza dús haját!