Nem is gondolnád, de egy jól eltalált frizurának sok-sok mínusz évet köszönhet a viselője. Természetesen sok minden befolyásolja, hogyan nézünk ki, de most összegyűjtöttünk 3 tippet mellyel biztosan segítünk megállítani az időt külsőnkön!

1. Hajszín

A fiatal hölgyek előszeretettel próbálják ki a sötétebb árnyalatokat hajukon, hogy idősebbnek tűnjenek koruknál. Ugyanez működik visszafelé is. 40 felett érdemesebb világosabb tónusú hajszíneket választani. Ilyenkor már megjelennek az ősz hajszálak, így nem csak ezeket tudjuk vele elfedni, de külső megjelenésünket is fiatalíthatjuk vele. A világos hajtincsek között az ősz hajszálak is elvesznek.

Mit tehetünk, hogy fiatalosabbak legyünk? 3 frizuratipp hölgyeknek!

Nézzük csak meg Sarah Jessica Parkert, akit főleg a Szex és New York főszereplőjeként ismerhetünk. Minimum 5, de inkább 10 évet is letagadhat szőke tincseivel. Ha elégedett vagy a hajszíneddel, legalább az arcot köré kérj világos tincseket, ez face framingként – arckeretként fogja üdévé és fiatalossá tenni arcod!

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

2. Frufru

A frufru eléggé megosztja az emberek véleményét. Vagy imádni vagy utálni lehet. Ha még sohasem próbáltad, 40 felett érdemes elgondolkodni rajta. Sokakban a “frufru” szó hallatán a 70-es évekbeli billi fazon jut eszébe. Pedig többféleképpen is lehet variálni. Egy jól eltalált frufru a legjobb barátod lehet, hiszen nem csak fiatalít, de többféleképpen is hordhatod. Nézzük csak ezt meg Jennifer Lopez esetében!

Mit tehetünk, hogy fiatalosabbak legyünk? 3 frizuratipp hölgyeknek!

3. Hajhossz

Ahogy múlnak az évek a haj veszít a rugalmasságából és a minőségéből is. 50 felett egy nőnek csak akkor áll jól a hosszú haj, ha erős szálú és dús. De ha vékony szálú és ritka a hajad sem kell kétségbeesni. Egy rövidebb frizura segíthet ezen is! Nem csak fiatalos, de kevesebb vele a “probléma” is. E kor felett mindenképp érdemes rövidíteni a hajat, megtalálni azt a formát, ami a lehető legjobban illeszkedik az archoz. Ez nem feltétlenül teljesen rövid fazont jelent, egy félhosszú forma nagyon stílusos lehet 40 felett.  

Mit tehetünk, hogy fiatalosabbak legyünk? 3 frizuratipp hölgyeknek!

További izgalmas cikkeinkért kövesd facebook oldalunkat!

Ha viszont végleges megoldást szeretnél, és nem csak átmeneti praktikákat, akkor válaszd a hajbeültetést! Keresd fel klinikánkat az ingyenes konzultáció érdekében, melynek keretein belül felmérjük hajad állapotát!

Válaszd a hajbeültetést!

Jelentkezz még ma az ingyenes konzultációra!

 Jelentkezem!