A focisták már régen túlnőttek azon, hogy csak a gól/meccs arányukat, vagy a meccs alatt megtett kilométereket számolgassuk, hiszen legalább akkora divatikonokká váltak a sztárok, mint amekkora sportteljesítmény van mögöttük.

Gondoljunk csak CR7-re, de akár Beckham is legalább annyit szerepelt a divatmagazinok címoldalán, mint a Premier League összefoglalókban.

Cikkünk a legnagyobb ikonokat veszi alapul. Vajon a fésűvel is olyan ügyesen bánnak, mint a labdával?

Cristiano Ronaldo

Az abszolút divatikon, nem véletlenül van saját ruházati brandje. A VB-re viszonylag visszafogott hajviselettel érkezett.

frizura

Neymar

Neymar játékát rengeteg kritika érte, ezen nem sokat segített, hogy meglehetősen extravagáns frizurát, frizurákat mutatott a meccseken. Eric Cantona, ha a játékát nem is, a külsejét több videóban is elemezte.

frizura

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Messi

Az argentin zseninek nem ez volt élete versenye, haja is visszafogottra sikerült.

frizura

Dybala

A pletykák szerint Messi száműzte őt a csapatból, ennek tudható be, hogy a 2017/2018-as szezonban több gólt szerzett a Juventusban, mint ahány percet az orosz VB-n kapott. Dybala mindenesetre jó formában érkezett a VB-re, haja is összeszedettre sikerült

frizura

Eden Hazard

Egyszerű, de nagyszerű. A belga sztárcsapatból is felülről kilógó Hazard haja közel sem mondható extravagánsnak, hiszen a klasszikus és egyszerű frizurája abszolút nem megosztó. A reggeli készülődés során sem kell vele sokat vacakolni, lehet, hogy ebben van a titok?

frizura

Salah

Az afrikai csillag a BL döntőben történt sérülése után majdnem kihagyta a VB-t. Az egyiptomi játékos nem csak a játéka, hanem a göndör haja miatt is üde színfolt.

frizura

Paul Pogba

A guineai származású, de francia válogatott Paul Pogba nem csak a 2013-as U20-as VB-n vetette észre magát, ahol játéka miatt a torna legjobb játékosának választották meg, hanem extrém és gyakran változó hajviselete is garantálja számára a címlapokat.

frizura

Kár, hogy a régi jó dolgokból…

Nehogy azt higgyük, hogy régen csak a fociról szólt a labdarúgás! Korábban is ugyanúgy megvoltak labda- és fésűvirtuózok a pályán. Általában inkább csak mosolygunk rajtuk, de meg kell hagyni, hogy sok színt vittek a fociba.

Rudi Wöller – a mullet haj nagykövete

frizura

Román válogatott – fontos az összhang

frizura

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Carlos Valderrama – a jelenség

frizura

Ronaldo – ez a frizura nem terjedt el és ennek mindannyian örülünk

frizura

Mario Balotelli – határok nélkül

frizura

Giovanni Simeone – biztos ez volt a cél?

frizura

Taribo West – aki megelőzte korát

frizura

Abel Xavier – Abel Xavier

frizura

Antonio Conte – ő a hajbeültetést választotta

frizura

A fenti frizurák, ha nem is javasoljuk mindegyiket hétköznapi viseletre, jól megmutatják, hogy mennyi lehetőség van hajunkban, frizuránk megválasztásában. Tűnhetünk visszafogottnak, elegánsnak, intelligensnek, szabadelvűnek, viccesnek, természetesnek, lazának, fiatalnak, érettnek.

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Egy jól megválasztott frizura ráerősít a képre amit szeretnénk magunkról üzenni. Segít úgy kinézni, ahogy jól érezzük magunkat, ahogy gondolunk magunkra.  

Sajnos sokan nem élhetnek ezekkel a lehetőségekkel, mert a felnőttkori hajhullás egy frizurát tesz számunkra lehetővé: a Guardiola stílust.

frizura

Szeretné visszanyerni dús haját? Szeretne tartós megoldásttalálni a hajhullására? A hajbeültetéssel visszakaphatja frizuráját, hogy végre úgy nézzen ki, ahogy valóban szeretne!

Végleg le akar számolni a kopaszodással? Vagy csak kérdése van a hajbeültetéssel kapcsolatban?

Találkozzunk az ingyenes konzultáción!