„Új év, új élet”, tartja a mondás. Ez csakugyan igaz a divat világára is. Ha szeretnénk az aktuális trendeknek megfelelően kinézni, akkor bizony búcsút kell intetnünk az előző korszakokban oly nagy népszerűségnek örvendő ruháknak, táskáknak, cipőknek és természetesen a frizuráknak is.

Már február közepén vagyunk, úgyhogy bőven itt az ideje megismerni az idei év frizuratrendjét! Lássuk!

A továbbgondolt tengerparti hangulatú fürtök

Első ránézésre olyan, mintha másnapos frizuránkkal kelnénk ki az ágyból, és indulnánk dolgunkra. De nem. Ez azért jobb.

Kicsit csillogós, kicsit matt, pont az az állapot, ami nem sugallja azt, hogy órákat töltöttünk a tükör előtt, de mégis egy extravagáns, igényes megjelenést biztosít. Simán választhatjuk a farmer és póló pároshoz, de tökéletesen helytáll egy koktélruha esetében is.

A legegyszerűbb módja az elkészítésének, az az, hogy kisebb tincsenként göndörítsük be a hajunkat hajsütővassal, majd egy olyan hajlakkal, amely nem nehezíti el a hajunkat, fixáljuk. Ezzel egész napos tartást biztosítunk a fürtöknek, anélkül hogy összeragadnának, vagy teljesen szétesnének. Mivel a hajunk könnyed textúrájú marad, így kedvünkre igazíthatjuk jobbra is és balra is, vagy túrhatunk bele gond nélkül.

Lófarok a csúcson

Lófarok a csúcson - 2019-es női frizuratrend

Váltig állíthatjuk, hogy a hét minden egyes napjára tökéletes megoldás! Egyenes vagy göndör haj? Teljesen mindegy! Bármikor, amikor úgy érezzük, hogy jobb, ha összefogjuk a hajunkat, bátran válasszuk ezt a módot, hiszen legyen akármilyen hajról szó, biztosan jól fog mutatni. Sőt megnyújtja az arcunkat, ami előnyösebb megjelenést biztosít sokak számára..

A tökéletes lófarok elkészítéséhez egy könnyű, nem ragacsos hajlakkal fújjuk le a hajszálak tövét, majd a legutolsó hajszáltól kezdve fésüljük hátra, illetve felfelé a hajunkat, majd egy hajgumival fogjuk össze a fejünk tetején, mint egy hagyományos copfot.  Amennyiben tényleg hibátlan frizurát szeretnénk -egy hajformázóval kiegészítve, a kiálló hajszálakra való tekintettel-, fésűvel még egyszer menjünk át rajta. Utolsó tipp: ez az a haj, ahová kiválóan felcsatolható a póthaj, hiszen ennél a megoldásnál természetesebbnek tűnő hatást kevés eséllyel tudunk elérni.

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Kiegészítők a hajban

Sokan próbálkoztak már azzal, hogy frissen vágott virágokat tűztek a kontyukba, vagy különböző figurás csattokkal ékesítették, a figyelmet odavonzva. Na úgy tűnik, most értek be ezek a törekvések, 2019 az ő évük lesz.

A legcsodásabb az egészben, hogy szinte bármilyen állapotát a hajnak, mindössze egyetlen kiegészítővel feldobhatjuk. Nem szükséges semmit csinálni vele, csak beletűzdeljük az „extrát” és máris egy teljesen új frizura tulajdonosai vagyunk.

Az elegáns konty

Elegáns konty - 2019-es női frizuratrend

Az ilyen hajkoronák talán mindenkinek valamilyen bálról lehetnek ismerősek, vagy talán még inkább szalagavatókról. Nagyszerű választás ez a frizura, ha valamilyen elegáns eseményre vagyunk hivatalosak, de bármikor előhúzható a kalapból, ha csak szeretnénk a tömegből kitűnni.

Egészséges, csillogó haj szükségeltetik a tökéletes megjelenéshez, úgyhogy igyekezzük megfelelően ápolni, hogy élvezhessük ennek a csodálatos, elegáns stílusnak a velejáróit. A megfelelő ápolásról egy korábbi cikkünkben írtunk már, itt megtalálható.

A jó öreg frufru

A divatból soha nem távozó frufru idén is hódítani fog. Illik hosszú hajakhoz,akárcsak a rövidekhez, ráadásul különböző stílusokkal is lehet kombinálni, gondoljunk csak az előbb említett kontyra.

Ennek az elkészítése sem igényel különösebb szakértelmet. A frufrut lefelé fésülve szárítsuk meg, majd a fésűt kifordítva, fésüljük enyhén oldalra, miközben tovább szárítjuk. Így kap egy enyhe ívet, mellyel nem fogja eltakarni a szemünket.

Frufru - 2019-es női frizuratrend

Mint láthatjuk egyik sem olyan frizura, amelyről sosem hallottunk még. A hangsúly az időzítésen van. Ha sikerül előre felkészülnünk az aktuális divatból, nem kell állandóan futnunk utána, sőt talán mi leszünk azok, akik a környezetükben is ismertetik ezeket.

Biztosan mindenki megjegyzi majd a nevünket, amikor viszontlátják majd a filmsztárok fején ugyanezeket a stílusos frizurákat.

Sajnos bármelyikünkkel előfordulhat, hogy az álmaink hajára nincs lehetőségünk, mert nem megfelelő a hajunk egészsége, töredezett, vékonyszálú vagy túl ritka hozzá.

Míg hajunk egészségéért sokat tudunk tenni, addig a vékonyságát és ritkásságát tipikusan csak a mennyiségének növelésével lehet.

A női hajhullás sajnos egy sokunkat érintő probléma. Rengetegen szégyellik, sokan tehetetlennek érzik magukat ezzel a problémával szemben, de a női hajhullás ma már kiválóan kezelhető. Csak a megfelelő módszert kell megtalálni.

Szeretné visszanyerni dús haját? Elege van a ritkulásból, a magas homlok okozta kellemetlenségekből?

Ha szeretné végre a fodrász helyett Ön kiválasztani a frizuráját, akkor válassza a hajbeültetést!