Ahogy azt már említettük előző cikkünkben is, a hajproblémák senkit sem kerülnek el, csak azért mert ismert!
Az átlag emberek számára jó érzés tudni, hogy nem vagyunk egyedül hajproblémáinkkal, bizony a sztárok is emberek és nekik is ugyanúgy meg kell küzdeniük a kopaszodás okozta gondokkal.
A férfiak túlnyomó többségét sajnos utoléri a hajhullás előbb vagy utóbb. Ezzel sajnos sok mindent nem lehet kezdeni így már csak egy kérdés maradt, ki hogy kezeli a gondot.
Vannak akik egész rövidre vágják hajukat. Szerencsére sokaknak jól tud állni ez a hajviselet vagy épp nem viselet. Ám aki nem érzi sármosnak magát kopaszon, vagy csak nem szeretne megválni szeretett fürtjeitől, annak más megoldás után kell néznie.

Sokan a csodát ígérő gyógykészítményektől várják a megoldást hajproblémáikra, van aki parókát hord, vagy kipótoltatja saját haját. Végleges megoldást egyik sem nyújt, sőt van, ami még ronthat is a helyzeten!

Paróka és póthaj – a hajproblémák rossz megoldása

Nos igaz, hogy sok paróka igazi hajból készül, és a minőségi darabok igen élethűek tudnak lenni, de akárhogy nézzük teljesen élethű nem tud lenni.
De van egy ennél jóval nagyobb probléma is a viselésével. Huzamos viselése igen nagy károkat okozhat, tovább rontva ezzel a már amúgy se rózsás helyzetet.
Paróka viselésekor a még meglévő eredeti hajszálak beszorulnak a paróka alá, ráadásul a paróka rögzítésére használatos speciális ragasztók sem tesznek jót a fejbőrnek. Ennél fogva a kopasz terület  még tovább nőhet, így bár a paróka persze olcsóbb megoldás mint a hajbeültetés,  hosszú távon mégsem annyira kifizetődő, hisz csak tovább tetézi a bajt.
Sok sztárról rebesgetik, hogy parókával próbálja leplezni ritkuló hajkoronáját. A hírességeket szemfüles, mindenre elszánt fotósok garmadája követi nap mint nap, így nekik különösen kényes téma lehet hajproblémájuk.

hajproblémákJohn Travoltát is kapták már lencsevégre olyan szituációkban, amikor az egyébként első ránézésre kimondottan élethű, és valószínűleg nem épp olcsó parókájának rögzítése nem sikerült tökéletesen, így egyértelművé vált, hogy ő is ezzel a módszerrel próbálja leplezni hajproblémáját.


A sztár egyébként már több plasztikai beavatkozáson is átesett, így jogosan merül fel a kérdés, hogy eddig miért nem eszközölt hajbeültetést, hisz ha valakinek, neki biztosan telne rá…hajproblémák

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

hajproblémákA paróka mellett másik megoldás lehet a póthaj is a hajproblémákra, melyet kis tincsenként illesztenek a meglévő haj tövéhez, ám ennek is megvannak a maga hátrányai.
Azok a hajviseletek, amelyek a hajszálak hosszantartó feszülésével, húzásával járnak szintén  hajhullást okozhatnak, tovább rontva ezzel az amúgy sem épp rózsás helyzetet. Ráadásul ha valaki nem figyel az intő jelekre nem csak átmeneti, hanem maradandó hajvesztésről is szó lehet. Mindemelett ez a megoldás is igen természetellenes látvány tud lenni, ha nem megfelelő árnyalatot, alapanyagot, vagy szakembert választunk.

Ebbe a hibába eshetett Mickey Rourke is, akinek nemrég napvilágra került fotói igen elrettentőre sikerültek. Az színész szintén túl van már több plasztikai beavatkozáson is, de valamiért ő sem talált még végleges megoldást hajproblémáira.

hajproblémák

A haproblémák megoldása: hajbeültetés

hajproblémákElton John sajnos már igen fiatalon elkezdett kopaszodni. Karrierje során már-már védjegyévé váltak furcsa, színes napszemüvegei és eredeti hajától jócskán elütő parókái. Ám ő megelégelte hajproblémái okozta gondokat, és hajbeültetésnek vetette magát alá. A beavatkozás nagyszerűen sikerült, és gyönyörű példa lett arra, hogy ez a megoldás hat legtermészetesebben, és amióta búcsút intett a hajproblémáknak, már csak a napszemüvegei színén mosolyoghatunk.

hajproblémák

Bár manapság a hajbeültetés már Magyarországon is rutinbeavatkozásnak számít, sokan még így is ódzkodnak a hajbeültetéstől, és cikinek érzik. De valljuk be egy ormótlan paróka sokkal cikibb tud lenni. Sokakat az tart vissza, hogy a köztudatban még mindig egy hihetetlenül drága, több milliós beruházásként él a beavatkozás. Ám ez korántsem igaz. Ma már nem csak a sztárok engedhetik meg maguknak! A hajproblémák végleges megoldása mellett szól a garancia is, melyet a rendelők tudnak biztosítani, hisz a beültetett haj többé nem hullik ki..

Az összeállításunk csupán azt hivatott bemutatni, hogy sokan annak ellenére is tartanak a műtéttől, hogy ez manapság már tényleg egy mindennapos beavatkozásnak számít.

A hajbeültetés során tartós és valódi megoldást kapunk. Ha tényleg le szeretne számolni a hajritkulással, ha beleunt a hatástalan hajnövesztési praktikákba, akkor ne várjon tovább! Minél később lép, annál nagyobb procedúrára lesz szükség, hogy visszanyerje szeretett hajkoronáját!

Végleges megoldást keres rá, méghozzá a legjobb feltételekkel?