🔽 Hajbeültetés előtte utána képek 🔽

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Szavak helyett beszéljenek a hajbeültetés előtte utána képeink!

5436 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák
Tudd meg, hogy alkalmas vagy-e hajbeültetésre!

Pontos ár meghatározása minden esetben egyedi. Az összeget az ingyenes, és kötelezettségmentes állapotfelmérés során tudjuk megmondani. Ilyenkor történik a haj állapotának felmérése, és a szükséges hajszálak számának megállapítása is, hogy rövidesen Te is büszkén és elégedetten nézhesd a saját hajbeültetés előtte utána képeidet.

További hajbeültetés előtte utána képeink:

5252 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák

Tökéletesen természetes hatást nyújt: a FUE2 Safe System technológia miatt a beültetett haj tökéletesen természetes lesz. Mivel természetes sebességgel nő ki az átültetett haj, ezért az átalakulás szép, természetes, egyenletes hatást nyújt, és nem fogja úgy érezni a páciens, mintha parókát kapott volna.

A hajbeültetés esztétikai sikerét döntően meghatározza a modern technika használata és az orvos rutinja. Az egyenlő sűrűség eléréséhez nagy tapasztalat és megfelelő technikai háttér szükséges.

3612 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák
3493 hajszál hajbeültetés előtte utána

Klinikánk a klasszikus FUE hajbeültetés modernebb verzióját használja. Ezáltal vékonyabb a tű használata, kevesebb kellemetlenséggel jár és gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé. A FUE2 Safe System technológia és a modern érzéstelenítés miatt a pácienseink semmilyen fájdalmat nem tapasztalnak a beavatkozás során.

A hajbeültetés egy, vagy két alkalmat vesz igénybe. Ez attól függ, hogy hány hajszálat kell átültetni. 2500-3000 hajszál átültetése egy nap alatt is lehetséges.

2986 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák
2384 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák

Klinikánk Hajmegtartási Garanciát vállal a hajbeültetés sikerességére. Amennyiben betartja a kezelés utáni egyszerű orvosi utasításokat az első pár hétben, biztos lehet benne, hogy végleges megoldást kapott, és a hajbeültetés maradandóan megoldja a kopaszodás problémáját.

A hajbeültetés garantáltan tartós eredményt hoz. Hiszen az átültetett hajra nem hat a DHT hormon, amely a hajhullás okozója.

2894 hajszál hajbeültetés előtte utána - hajbeültetés referenciák

Hajbeültetés véleményeket keres? Hajbeültetés előtte utána képeink meggyőzik Önt!

Meggyőztek a hajbeültetés előtte utána képeink?

Akkor várunk Téged egy ingyenes és kötelezettségmentes orvosi konzultációra!

Neked is segítünk visszaszerezni fiatalos megjelenésed és maximális önbizalmad!

További kérdésed van?
Szeretnél konzultálni egy orvossal, vagy jelentkeznél a beavatkozásra?

Kérj időpontot a díjmentes konzultációra!

Jelentkezem a konzultációra!