Hajbeültetés Budapesten – miért a Hajszál Híján Klinikát válasszam?

Akik hajbeültetésen gondolkodnak, azok már valószínűleg minden más utat végigjártak, minden módszert kipróbáltak arra, hogy visszanyerjék dús hajukat és maradandó megoldást találjanak problémájukra. Amikor felvetődik a hajbeültetés gondolata, első körben találnunk kell egy megfelelő hajklinikát, ahol szakértő orvoscsapat dolgozik és garanciát is vállalnak a munkájukra. 

Hogyan válasszak megfelelő hajklinikát Budapesten?

Amikor hajbeültetésen gondolkodunk, fontos, hogy a megfelelő hajklinikát válasszuk, hiszen többen kínálnak hajbeültetést, ilyenkor van néhány szempont, ami megkönnyíti a választást. Érdemes sorra venni az alábbi szempontokat:

 • milyen technológiával dolgoznak?
 • milyen orvoscsapattal dolgoznak?
 • mennyibe kerül a hajbeültetés Budapesten?
 • hogyan zajlik a hajbeültetés Budapesten?
 • vannak-e referenciák?
 • hol tudok videókat nézni?
 • vállalnak-e garanciát?

Menjünk végig ezeken a kérdéseken!

Milyen technológiával történik a hajbeültetés Budapesten?

Ha a hajbeültetés Budapesten, az I kerületben a vár alatt, festői környezetben kerül majd elvégzésre, fontos, hogy megtudjuk a lehető legtöbb információt azzal kapcsolatban, hogy hogyan végzik a szakorvosok a hajbeültetést Budapesten, milyen technológiát alkalmaznak, milyen géppel dolgoznak. Mi a Hajszál Híján Klinikánkon a FUE 2 Safe System technikával végezzük a beavatkozást, mivel jelenleg ez a módszer a legideálisabb a hajbeültetésre, ezzel végezhető eredményesen, biztonságosan  és precízen a műtét. 

Az új FUE 2 Safe System technológia elve megfelel a korábbi FUE technológiáknak, az eltérés abban áll, hogy jóval vékonyabb tűt használunk a beavatkozás során, ennek köszönhetően kevésbé fájdalmas a műtét, nem hagy heget a beavatkozás, valamint sokkal precízebb munkát lehet vele végezni.

A FUE2 Safe System eljárással az átültetés nyoma szabad szemmel nem látható és garantálja, hogy a ma elérhető lehető leghatékonyabb, leggazdaságosabb és leggyorsabb beültetést hajtsuk végre.

Milyen orvoscsapattal dolgoznak?

Hajbeültetés Budapesten is és bárhol az országban csak és kizárólag orvosok által végezhető el, plasztikai orvos szakmai felügyeletével, mivel ez a beavatkozás egy orvosi, szépészeti műtétnek számít. Ha szeretne többet megtudni arról, kik fogják majd elvégezni, a hajbeültetést, nézze meg oldalunkon orvoscsapatunkat, akik gyakorlott szaktudásukat a plasztikai és esztétikai területeken magas színvonalon kamatoztatják, és minden készségükkel rendelkezésre állnak, hogy a hajbeültetés Budapesten zökkenőmentes és fájdalommentes legyen. 

Mennyibe kerül a hajbeültetés Budapesten?

Tapasztalataink szerint, amikor felmerül a hajbeültetés gondolata, pácienseink legtöbbször azt a kérdést teszik fel, hogy mennyi lesz a hajbeültetés ára?

Nem kell rögtön megijedni, ha arra gondolunk, mennyibe fog ez nekünk kerülni, érdemes tájékozódni például az interneten. Ám arra vigyázzunk, hogy sok félrevezető és helytelen információt is találunk. Sok tévhit is kering a hajbeültetéssel kapcsolatban, ez ne vegye el a kedvünket attól, hogy megtaláljuk a megfelelő klinikát, ahol valóban végleges és tartós megoldást kínálnak a problémánkra.

 

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Valószínűleg nincs nagy árkülönbség aközött, hogy hajbeültetés Budapesten, vagy az ország más területén lesz elvégezve. Az, hogy végül mennyi lesz a hajbeültetés ára, függ attól, hogy mennyire előrehaladott a kopaszság, mennyi hajat kell beültetni, illetve a páciens igényeitől is, milyen sűrű hajat szeretne, illetve hány hajhagymát kell átültetni.

Ez az ár természetesen páciensenként változhat. Ennek az az oka, hogy valakinél kisebb területet érint a beavatkozás, másnál viszont jóval nagyobb a kezelendő felület. A hajbeültetés ára attól függ, hogy a megfelelő sűrűség eléréséhez hány hajszál átültetésére van szükség. 

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy nálunk a Hajszál Híján Klinikán csakis a ténlyeges hajbeültetésért kell fizetni. Semmilyen pluszköltség nem merül fel, nem kérünk pénzt sem a konzultációért, sem a vizsgálatokért, sem a kontrollért. 

Hogyan zajlik a hajbeültetés Budapesten?

A hajbeültetés nagy tapasztalatot igénylő műtét, amit erre szakosodott orvos végez. A hajbeültetés Budapesten preczíc és hozzáértő orvosok segítségével történik. Az orvosnak többek között arra is figyelnie kell, hogy a donor felület és a beültetett felület is arányos sűrűségű maradjon a hajbeültetést követően, ekkor lesz szép az eredmény. 

A hajbeültetés során a fejbőr hátsó részéről, a tarkóról kivett ún. donor hajhagymákat átültetik a fejbőr felső részére, főként a fejtetőre és az oldalsó részekre. A hajátültetés során a donorterület a tarkó része, ott találhatóak azok a hajhagymák, amelyek kevésbé érzékenyek a DHT-ra (dihidro-tesztoszteron hormon). Emiatt azokat át tudják ültetni a fejbőr olyan részeire is, ahol egyébként már nem nő haj, pont emiatt a DHT nevű hormon miatt.

A hajbeültetés lépéseiFUE hajbeültetési technika bemutatása inforgrafikán

 • a haj rövidre borotválásával kezdődik a műtét, ami azért szükséges, hogy a szakember kellőképpen hozzáférjen a hajhagymákhoz (a hajhagymákat az ún. graftok tartalmazzák)
 • a hajhagyma körül apró bemetszést ejtünk egy speciális eszközzel
 • a tarkó területéről gyengéden eltávolítjuk a hajhagymát 
 • az így kivett hajhagymákat egy tápanyagdús oldatba tesszük a művelet végéig
 • miután megvannak a kinyert graftok (hajhagymák), kezdődik a beültetés
 • apró, tűhegynyi vágásokat helyezünk el a kopaszodó területen, majd óvatosan a kijelölt hajvonal alapján behelyezzük a graftokat a kopasz területre

Vannak referenciák, videók?

Természetesen vannak, mi is szeretjük, ha egy-egy sikeres beavatkozást rögzíthetünk fényképeken, vagy videón. Ha szeretne a sikeres hajbeültetésről képeket is látni, nézze meg referenciáinkat!

Amennyiben jobban szeretné videón látni a hajbeültetés folyamatát, tekintse meg videóinkat!

Mennyi időt vesz igénybe a hajbeültetés Budapesten?

Hogy mennyi ideig tart a hajbeültetés, főleg attól függ, hogy hány graftot ültetnek be a páciensnek. 2500-3000 hajszál beültetése egy nap alatt is kivitelezhető.

A tarkótáji graftok eltávolítása során a páciens a hasán fekszik, a beültetés során viszont félig ülő helyzetben foglal helyet. Ez a páciensek és az orvos számára is kényelmes pozíció. A hajbeültetés folyamata során többször is tart az orvos pihenőt. Ez azért is szükséges, mert a beültetés ideje alatt – bár kényelmes pozícióban vagyunk -, de nem szabad mozognunk. A szünetek során mozoghatunk, nyújtózkodhatunk. A pihenők beiktatása az orvos szempontjából is szükséges, hiszen az egész eljárás során nagy koncentrációra és pontos mozdulatokra van szükség.

A hajbeültetés általában egy napig tart, Nem lehet egyik napon kiemelni a graftokat és következő nap beültetni, mivel az csökkentené a beépülés sikerét. A beültetés után viszont el lehet hagyni a klinikát, nem szükséges tovább bent tartózkodni.

Nagyobb mértékű kopaszság esetén viszont több alkalmat is igényelhet.

Miért válassza a Hajszál Híján Klinikát, ha  a hajbeültetés Budapesten történik?

 • Az évek során elégedett pácienseink száma több százra emelkedett. Szolgáltatásainkat azért tudjuk mindenki számára elérhetővé tenni, mivel mi nem egy-egy páciensen szeretnénk gyorsan meggazdagodni, hanem mi a hosszútávú fejlődést tűztük ki célul. Ehhez pedig kifogástalan szolgáltatás és elégedett páciensek szükségesek.
 • Klinikánkon akár hétvégi műtéti időpontokkal is várjuk, ez azoknak kedvező, akik csak a hétvégén érnek rá
 • Lehetőség van részletfizetésre, ha Önnek az a megfelelőbb, nem kell a hajbeültetés teljes árát egyben kifizetni, erről érdeklődjön Klinikánkon!
 • Ezen kívül Klinikánk Hajmegtartási Garanciát vállal a hajbeültetés sikerességére. Amennyiben betartja a kezelés utáni egyszerű orvosi utasításokat az első pár hétben, biztos lehet benne, hogy végleges megoldást kapott, és a hajbeültetés maradandóan megoldja a kopaszodás problémáját.

Ha Ön is hajbeültetésen gondolkodik, de még lennének kérdései, ne habozzon, keresse fel Klinikánkat még ma és kérje ingyenes és kötelezettségmentes orvosi konzultációnkat!