Hajbeültetés árkalkulátor

„Mennyi hajszálra van szükségem? Mennyi lesz a hajbeültetés ára?”

– fogalmazódik meg gyakran a kérdés. Ebben segít a hajbeültetés árkalkulátor!

Legtöbb esetben a Norwood skálán szoktuk mérni a hajveszteségünk jelenlegi állapotát, és ez most sem lesz másképp. Az alább található hajbeültetés árkalkulátor és hajszál kalkulátor is ezt a módszert részesíti előnyben.

Ennek a segítségével meg tudod saccolni, hogy körülbelül hány hajszál beültetésére lenne szükséged a dús hajkorona kialakításához.

Hajszál Híján hajbeültetés árkalkulátor

HajszálHíján hajbeültetés árkalkulátor

  • Az I esetében, kb. 800 db hajszál beültetése szükséges a megfelelő hajsűrűség kialakításához.
  • Ez a II esetében 2000-3000, míg a IIa 3000-4000 hajszál beültetésével valósítható meg a problémás terület (hajvonal – frontális rész) pótlása.
  • A III, IIIa, és a IIIvertex kiterjedtebb hajveszteséget (hajvonal – frontális rész – vertex) megfelelő pótlása 4000-5000 hajszál beültetésével történik.
  • Ha a IV, illetve IVa mértékű kopaszodás (hajvonal – frontális rész – vertex) áll fenn, akkor 5000-6000 hajszállal lehetséges a megfelelő hajsűrűség kialakításához a pótlás.
  • Az V helyreállításához 7000 hajszál szükséges, míg a Va 8000 db beültetésével korrigálható. (hajvonal – frontális rész – vertex – fejtető)
  • A VI és VII típusú (hajvonal – frontális rész – vertex – fejtető) kopaszodásnál 8000-10000 hajszál beültetésére is szükség lehet, hogy azt a hajsűrűséget valósítsuk meg, amelyet Ügyfeleink legtöbb esetben szeretnének viszont látni.

Vedd figyelembe, hogy nem biztos, hogy a tarkótájéki donor területről kinyerhető a szükséges mennyiségű hajszál!

A pontos mennyiséget általában előzetes személyes konzultáció után az orvos közli Veled.

Illetve sok hajbeültetés árkalkulátor számítógépes program található az interneten, azonban ezek egyáltalán nem veszik figyelembe a szöveti adottságokat, a hajtulajdonságokat és más további meghatározó feltételeket, így ezeknek a használata, megbízhatósága hagynak kivetnivalót maguk után.

Köszönjük, hogy Te is kipróbáltad a hajbeültetés árkalkulátor és hajszálkalkulátor működését!

Várunk Téged egy ingyenes és kötelezettségmentes orvosi konzultációra!

Neked is segítünk visszaszerezni fiatalos megjelenésed és maximális önbizalmad!

További kérdésed van?
Szeretnél konzultálni egy orvossal, vagy jelentkeznél a beavatkozásra?

Kérj időpontot a díjmentes konzultációra!