Korábban írtunk róla, hogy a sztárok egy kedvelt szépészeti beavatkozása a hajátültetés. Nincs ez másképp Berki Krisztián és Kulcsár Edina párja Csuti (Szabó András) esetében sem.

A két playboy nem csak arról ismert, hogy gyönyörű modellekkel veszik körül magukat, de mind a ketten erős érzelmekkel kötődnek a Ferencvároshoz, továbbá sikeres üzletemberek, valamint gyakran megfordulnak a médiában is.

De ez még nem minden, mert Berki és Csuti újabb közös témával gazdagodott, ez pedig a hajátültetés!

Berki Krisztián és Csuti is részletesen beszámolt a saját hajbeültetésről a közösségi médiában, sőt, Berki még a műtét során is videóval szórakoztatta követőit.

Mind a kettejük a tipikusnak mondható férfias kopaszodással éltek évekig, hajukat szinte teljesen leborotválták, mert kiterjedt hajritkulással rendelkeztek. A hajritkulás miatt a két celeb az életvitelénél és energikusságánál jóval idősebbnek tűnt, most visszanyerik fiatalos kinézetüket.

Kép forrása: Instagram

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Azt hihetnénk, hogy nekünk is sikeres üzletembernek, vagy médiaszemélyiségnek kell lennünk, hogy hajbeültetésen vegyünk részt mi is, de ez szerencsére nincs így. Ma már vannak klinikák, ahol elérhető áron bárki igénybe veheti a hajbeültetést!

A hajátültetést Magyarországon is olyan színvonalon végzik és ugyanolyan eszközökkel, mint az Egyesült Államokban az A-kategóriás színészek számára, így mi is azonos minőséget kapunk, ha rászánjuk magunkat a beavatkozásra.

Érdeklik a hajbeültetés részletei? Szeretne egy ingyenes konzultáció keretében egy ingyenes szakorvosi hajvizsgálaton részt venni és pontos árajánlatot kapni?