Vannak ideiglenes megoldások a kopaszodásra… és van aki maradandó megoldást nyújt!

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

Professzionális hajpótlás – gyorsan és elérhető áron

Ismerje meg klinikánkat!

Hogyan szerezheti vissza végre fiatalos megjelenését?
Tekintse meg videónkat!

Orvosi csapatunk sikeresen oldja meg a hajproblémákat, jelentős, szemmel látható, valós eredményeket garantálva páciensei számára.

Mi nem félmegoldásokat kínálunk, hanem személyre szabott vizsgálatot végzünk és szembetűnő, valós megoldást ajánlunk Önnek.

Nekünk nem betegeink vannak, hanem elégedett pácienseink! Mi pedig velük együtt örülünk a sikeres megújulásnak.

Nálunk az ország legjobb áraival találkozik, a minőséget pedig a hajbeültetés garanciális jellege mutatja!

Kérdése van?

Kattintson!

Mi a baj a hagyományos hajmegőrző módszerekkel?

Hajmegőrzés professzionálisan – hajpótlás gyorsan és költséghatékonyan

Tapasztalataink szerint a hajbeültetés után pácienseink életminőségében jelentős változás következik be, mivel külsejükkel végre elégedetté válnak.

Hajmegőrző szolgáltatásaink segítségével Önnek garantáltan nem kell többé:

  • Százezreket költenie samponokra,
  • Kínosan éreznie magát ritkás haja miatt,
  • Sapkával vagy parókával rejtegetnie magát,

2500-3000 hajszál átültetése akár 1 millió Ft-ba is kerülhet. De nem nálunk!

Ön először egy vizsgálaton vesz részt, ahol felmérjük mennyi hajszál szükséges korábbi hajmennyisége visszaállításához. Megtervezzük hajvonalát, majd a FUE 2 Safe System biztonságos hajbeültető eljárással meg is valósítjuk a hajdúsítást. A legkorszerűbb hajbeültetési technika precíz, pontos kivitelezésével természetes hatást, személyre szabott megoldást nyújtunk. A FUE2 Safe System technológiának köszönhetően 1 nap alatt eredményes hajbeültető kezelésen vesz részt, fájdalommentesen, garanciával.

TALÁLKOZZUNK AZ INGYENES KONZULTÁCIÓN!
hajbeültetés

A hajbeültetés gyakran ismételt kérdései

A hajbeültetés egy komoly elhatározás és pácienseinknek természetesen rengeteg kérdése van.

Összegyűjtöttük és megválaszoltuk ebben a bejegyzésben pácienseink leggyakrabban elhangzó kérdéseit. Amennyiben további kérdése van, hívjon minket, vagy jöjjön el ingyenes konzultációnkra, ahol tapasztalt orvosunk részletesen és személyre szabottan válaszol minden felmerülő kérdésére haja állapotával és a hajbeültetéssel kapcsolatban.

A hajbeültetés valójában hajátültetés. A ritkuló felületre kerülnek hajszálak átültetésre azokról a részekről, ahol sűrű a haj. Ez jellemzően a tarkó területe. Kivételes esetekben nem csupán a tarkó területéről kerül átültetésre hajszál. Ez páciensenként változhat.

Ajánlatunkban a hajbeültetés nagyságrendi árát tüntettük fel. A hajbeültetés árát meghatározza a beültetendő hajmennyiség, illetve speciális körülmények is befolyásolhatják azt.
Pontos ár meghatározása minden esetben egyedi. Az árajánlatot orvosunk teszi, aki a konzultációt követően fogalmazza azt meg.
A konzultáció és árajánlat kérése ingyenes.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Igen. Klinikánkon kedvező részletfizetési feltételeket kínálunk pácienseink részére, amennyiben több részletben kívánják kifizetni a beavatkozást.

Lehetőség van még ezen kívül bankkártyával, Egészségpénztári kártyával is fizetni. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

FUE 2 Safe System technikával végezzük a hajbeültetést. Ez jelenleg a legfejlettebb technológia a hajátültetésre.

A donor felületet rövidre leborotváljuk és így nem a hosszú hajszálakat, hanem az un. graftokat ültetjük át. A graftok tartalmazzák a hajhagymákat.

A műtét két részből áll: először eltávolítjuk a graftokat, amit egy tápanyagokkal ellátott tálcára helyezünk, a második lépésben pedig a ritkuló felületre ültetjük be őket.

Pácienseink szerint a hajbeültetés nem fájdalmas. A FUE technika során egy nagyon vékony tűt használunk (0,6-0,8mm átmérőjű), valamint egy enyhe helyi érzéstelenítőt is kap a páciens. A műtét ennek köszönhetően nem fájdalmas.

Nem lesz. A bevatkozás nyoma 2-3 napig látszik általában. A donorterületen és a ritkuló területen szintén nem lesz “foltos” az eredmény, hiszen klinikánk orvosai nagy tapasztalattal rendelkeznek és ez nyújt garanciát rá, hogy a beültetés után a hajas rész homogén és természetes hatást fog kelteni.

Felső korhatára nincs a transzplantációnak. Viszont nagyjából 25 év alatt a konzultáción dönti el az orvos, hogy javasolja-e a beültetést. Ez nem azt jelenti, hogy a 25 év alattiak számára nem elérhető a hajbeültetés, viszont nagyobb körültekintést igényel a hajritkulás kezdeti fázisában a műtét.

Minden transzplantációt egyedi és ingyenes konzultáció előz meg, ahol a szakorvos méri fel a műtéti lehetőségeket.

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

A műtét különösebb felkészülést nem kíván a páciens részéről.

A hajbeültetés előtt aludjuk ki magunkat és könnyű reggelit vegyünk magunkhoz. A dohányzást lehetőleg hagyjuk el (árt a fejbőrünk vérkeringésének és a tápanyagellátásnak, ami viszont kiemelten fontos ebben a periódusban). Alkoholt ne fogyasszunk és a megelőző hétben ne használjunk vérhígító hatású gyógyszert (pl. Aszpirin). Ha bármilyen gyógyszert is fogyasztunk, mindenképpen tájékoztassuk orvosunkat.

A hajbeültetés előtt enyhe helyi érzéstelenítőt fogunk kapni, hogy minden kellemetlenséget elkerüljünk.

Ez attól függ, hogy hány graftot ültetnek be. 2500-3000 hajszál átültetése egy nap alatt is kivitelezhető.

A tarkótáji graftok eltávolítása során a páciens a hasán fekszik, a beültetés során viszont félig ülő helyzetben foglal helyet. Ez a páciensek és az orvos számára is kényelmes pozíció. A hajbeültetés folyamata során többször is tart az orvos pihenőt. Ez azért szükséges, mert a beültetés idején noha kényelmes pozícióban vagyunk, de nem szabad mozognunk. A szünetek során mozoghatunk, nyújtózkodhatunk. A pihenők beiktatása az orvos szempontjából is szükséges, hiszen az egész eljárás során nagy koncentrációra és milliméter pontos mozdulatokra van szükség.

A hajbeültetés egy egésznapos eljárást jelent. Nem lehet egyik napon kiemelni a graftokat és következő nap beültetni, mivel az csökkentené a beépülés sikerét. A beültetés után viszont el lehet hagyni a klinikát, nem szükséges bentmaradni.

Nagyobb mértékű kopaszság esetén viszont két alkalmat is igényelhet.

Kíváncsi rá, hogy Önnek hány hajszál beültetése lenne az ideális? Vegyen részt ingyenes konzultációnkon, vagy tekintse meg “hajbeültetés képek” nevű menüpontban referenciaképeinket! 

Maximálisan. Mivel saját haj kerül átültetésre, ezért a színe, típusa és állaga is tökéletesen azonos lesz a korábbival.

A hajbeültetés előtt kijelöli az orvos az un. hajvonalat, és azon belül hozza létre a homogén sűrűségű felületet. A hajvonal kialakítása a páciens kívánsága és az orvos javaslata alapján kerül kijelölésre. Tanácsos az eredeti hajvonalat megtartanunk a természetes hatás kedvéért.

Kifogástalanul felszerelt klinikánk, és tapasztalt, magasan képzett orvosaink több száz elégedett páciensnek adták vissza a dús haj élményét!

Klinikánk garanciát vállal arra, hogy sikeres lesz a beavatkozás.

Amennyiben a hajbeültetés nem jár sikerrel, akkor a klinika ingyen megismétli a műtétet. Büszkén jelenthetjük ki, hogy több év és több száz páciens után, még soha nem volt példa arra, hogy sikertelen lett volna a beavatkozás. A garancia érvényességéhez viszont az orvosi utasításokat be kell tartani az első 2-3 hétben.

Az első 2-3 nap során a beavatkozás nyoma eltűnik. Ez alatt nagyon kíméletesen kell bánni az érintett fejbőrrel.

A hajbeültetést követő 2-3 hét során egy speciális párnán kell aludni, hogy ne érje nagy nyomás, dörzsölés az érintett területet. Ezalatt az idő alatt fontos, hogy figyeljünk az alábbiakra:

  • Ebben az időszakban kerüljük a túlzott verejtékezést (aktív sportolás, nagy fizikai munkavégzés)! Azonban normális izzadás nem jelent veszélyt a frissen beültetett hajunkra.
  • A hajbeültetést követő hetekben igyekezzünk elkerülni a hosszan tartó, erős napsugárzást! Azonban ha kalapot, baseball sapkát hordunk, vagy árnyékban tartózkodunk, akkor nem kockáztatjuk a hajbeültetés sikerességét. Fontos, hogy olyan sapkát hordjunk, ami az érintett felületet nem szorítja, nem dörzsöli (sísapka, szoros kendő).
  • A beavatkozást követő 2-3 hétben kerüljük a túl forró, vagy túl hideg fürdő vételét, szaunázást.

A hajbeültetést követő 2-3 hét leteltével természetesen már elfelejtheti ezeket a megkötéseket!

Amennyiben betartja ezeket az egyszerű szabályokat, akkor rövid időn belül Ön is beletúrhat dús hajába!

Aktuális akció a hajszalhijan.hu jóvoltából! Ha eddig hezitált hajbeültetésével kapcsolatban, ragadja meg ezt a lehetőséget!

A transzplantációt követően elkezd nőni pár vékony, gyenge hajszál, ami 2-3 hónap alatt kihullik. Ezt váltja a megerősödött, tartós és sűrű haj. Hajunk természetes ütemben kezd el ezután nőni. Körülbelül 9-10 hónap után már megfelelően sűrű és erős lesz a korábban ritka terület.

Utólagos speciális kezelést és gyógyszeres segítség nem szükséges. Ugyanakkor a kezelés utáni mezoterápiás vitaminkúra (a hajbeültetés utáni 2-3. hónapban) segít, hogy a szokásosnál előbb és intenzívebben induljon meg az újrahajasodás folyamata.

A beültetett hajszálak 98-100%-a megmarad a hajbeültetést követően. Ehhez azonban az orvosi utasításokat be kell tartani.

A férfiak hajhullását a DHT-hormon (dihidro-tesztoszteron) okozza. Ennek köszönhető egyébiránt az arcszőrzet és testszőrzet megerősödése is.

A DHT-hormon csupán a fejtetőn és homloknál lévő hajszálakra van hatással, a tarkón lévőre nincs. Mivel a donorterületen lévő hajszálakra nem hat ez a hormon, ezért azok a  hajbeültetést követően sem fognak kihullani a jövőben.

Általában 2-3000 hajszál kerül átültetésre pácienseinknél, ez probléma nélkül kivitelezhető. Előrehaladott kopaszságnál viszont akár 8000-re is szükség lehet. Ez nem kivételes eset és amennyiben megfelelő sűrűségű a tarkótáji hajunk, ez kivitelezhető.

Mivel a donorfelületen lévő hajunk jóval sűrűbb, ezért a hajbeültetést követően nem lesz észlelhető hajhiány a donorterületen.

A szükséges graftok számát és az átültetés mikéntjét csak szakorvos tudja megállapítani, ami az ingyenes konzultáció keretében az Ön számára is elérhető.

Nem, a hajbeültetés során beültetett hajunk ugyanúgy kezelhető, mint a többi haj. Amikor a végleges haj megjelenik, az már ugyanúgy fésülhető, vágható, festhető, ápolható, mint a többi hajszálunk.
A hajbeültetés egy kiforrott és teljesen biztonságos eljárás, amennyiben megfelelő szakember végzi. Mivel szinte a bőrfelületen történik csak a beavatkozás, ezért különösebb kockázattal nem jár. Mellékhatást és komplikációt még nem figyeltek meg a hajbeültetés során. A helyes technikával és jó technológiával végrehajtott hajbeültetés során a beültetett haj 98-100%-a megmarad!

További kérdése van a hajbeültetéssel kapcsolatban?

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra, ahol személyre szabottan és kötelezettségmentesen kaphat választ szakorvosunktól!

JELENTKEZEM AZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Szeretne végleges megoldást problémájára kedvező áron, garanciával?

Kérjen időpontot ingyenes konzultációnkra, melyen átfogó segítséget nyújtunk hajproblémájára!

Kérje ingyenes vizsgálatunkat most!