Köszönjük érdeklődésed!

Az anyagunkat elküldtük a megadott címedre, pár pillanaton belül meg is érkezik.
Meglepetés, hogy az e-mail-ben nem csak szakáltípusokról beszélünk, de pár hasznos szakállápolási tippet is adunk!

Férfias megjelenést akarsz?

Szakállbeültetés

szakállsűrítés | szakállpótlás | szakállnövesztés

“Fantasztikus munkát végzett a doktornő!”

TOVÁBB AZ ÁRAKRA!

Ritka, gyenge a szakállad? Van megoldás!

Mikor javasoljuk neked a szakállbeültetést?

 • Ritkás szakállad van

 • Egyáltalán nem nő

 • Szeretnéd szabadon formázni szakállad

 • Magabiztos, karakteres, stílusos megjelenésre vágysz

 • Eleged van a középiskolás kinézetből és férfiasabbnak szeretnél tűnni

Ilyen könnyű még nem volt férfiassá, stílusossá válni

Ritka, gyenge a szakállad? Van megoldás!

Mikor javasoljuk neked a szakállbeültetést?

 • Ritkás szakállad van

 • Egyáltalán nem nő

 • Szeretnéd szabadon formázni szakállad

 • Magabiztos, karakteres, stílusos megjelenésre vágysz

 • Eleged van a középiskolás kinézetből és férfiasabbnak szeretnél tűnni

Ilyen könnyű még nem volt férfiassá, stílusossá válni

Röviden a szakállbeültetésről

Szakállas figura sziluettje.
 • Meglévő hajszálainkkal pótoljuk a szakállat

 • A hajszálat úgy nyerjük ki (a tarkótáji sűrűbb részről), hogy hajunk sűrűsége látszólag nem csökken

 • Mivel ugyanaz a szőrtüsző, ezért a beültetett hajszál felveszi a szakáll tulajdonságait (méret, vastagság, növekedési ütem)

 • Saját szőrzet kerül átültetésre, ezért tökéletesen természetes eredményt kapunk

 • Maradandó megoldást kapunk

 • Stabil és bevált eljárás, tehát semmilyen kockázattal nem jár

 • Speciálisan erre kifejlesztett eszközzel végezzük a kinyerést és a beültetést, ezáltal garantált  a magas minőség és kiemelkedő hatékonyság

 • INGYENES és KÖTELEZETTSÉGMENTES  megelőző orvosi konzultációt biztosítunk

 • A beavatkozásnak nincs látható nyoma, csak a tökéletes formájú szakállunk fog minket emlékeztetni a beültetésre

 • A műtét fájdalommentes

 • Felkészült, tapasztalt, erre specializálódott sebészek végzik a beavatkozást

Szakállas figura sziluettje

Érdekelnek a részletek?

Ugrás a Gyakran Ismételt Kérdésekre!

Miben tudunk segíteni Neked?

SZAKÁLLPÓTLÁS, SZAKÁLLFORMÁZÁS

Szakállas férfi

Elégedetlen vagy szakállad vonalával? Nő a szakállad, de van még pár tiszta folt? A szakállpótlást keresed!

199.000 Ft-tól!

JELENTKEZÉS!

SZAKÁLLSŰRÍTÉS

Kissé szakállas férfi

Mindenhol nő a szakállad, de az gyér és ritkás?
Mi dússá tudjuk tenni!

199.000 Ft-tól!

JELENTKEZÉS!

PAJESZ- ÉS BAJUSZKORREKCIÓ

Felfelé állított bajuszos férfi

Karakteres pajeszt, vagy bajszot szeretnél magadnak?
Orvosaink segítenek!

199.000 Ft-tól!

JELENTKEZÉS!

SZAKÁLLBEÜLTETÉS

Johnny Depp bajusszal

Csupán pár kósza szőrszál van arcodon? Szakállbeültetésre van szükséged!

399.000 Ft-tól!

JELENTKEZÉS!

FIGYELEM! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árat csak az orvosi konzultációt követően tudunk meghatározni!  

Tanácstalan vagy, hogy mire van szükséged?

Gyere el ingyenes konzultációnkra és orvosaink segítenek!

(a konzultációnk díjtalan és semmilyen kötelezettséggel nem jár!)

TOVÁBB A KONZULTÁCIÓRA!

Hogyan zajlik a szakállbeültetés? (GY.I.K.)

A szakállbeültetés során a ritka, pótlandó felületre a páciens saját hajszálai kerülnek átültetésre.

Az átültetésre azokról a  azokról a részekről nyerünk hajszálakat, ahol sűrű a haj. Ez jellemzően a tarkó területe. Kivételes esetekben nem csupán a tarkó területéről kerül átültetésre hajszál. Az átültetés során a donorterület (tarkó) fedése nem változik, tehát annyi hajszál marad, amennyi tökéletesen takarja a donorfelületet.

Páciensenként változhat az érték, hogy hány hajszálat tudunk átültetni, hogy tökéletes maradjon az eredmény, de csak a legextrémebb esetekben nem tudunk 4000-nél több hajszálat kivenni úgy, hogy az vizuálisan ne látszódjon. Mivel a szakállpótlás során akár 800 hajszál is elég lehet, ezért ez szinte soha nem jelent problémát. Azonban nagyobb beavatkozásoknál (teljes szakállbeültetés) alaposan ki kell számolni, hogy hány szálat kell átültetni, hogy jó végeredményt kapjunk.

Nem lesz. A bevatkozás nyoma 2-3 napig látszik általában. A donorterületen és a ritkuló területen szintén nem lesz “foltos” az eredmény, hiszen klinikánk orvosai nagy tapasztalattal rendelkeznek és ez nyújt garanciát rá, hogy a beültetés után a hajas rész homogén és természetes hatást fog kelteni.

Szakállunk és hajunk ugyanolyan szőrtüszőből nő. Az eltérő megjelenést az okozza, hogy hajunknál más módon kap tápanyagokat, ezért különbözik a szakállunk felépítésétől. Ez azt jelenti, hogy ha hajhagymánkat a szakállunk területére ültetjük, akkor rövid időn belül felveszi annak jellegzetességeit (növekedés gyorsasága, vastagság, állag).
Ez alól egy kivétel van, a szín. Tehát ha valakinek világos a haja és sötét a szakálla, akkor a szőrszál az átültetés után is megőrzi színét. Ez pár száz  átültetett hajszálnál nem észrevehető, ha megfelelően vegyül az eredeti szakállunkkal, de ezt mindenképpen mérlegeljük előtte (konzultációnkon ennek részleteire is kitér az orvos).

A műtét különösebb felkészülést nem kíván a páciens részéről. Előtte aludjuk ki magunkat és könnyű reggelit vegyünk magunkhoz. A dohányzást lehetőleg hagyjuk el (árt a fej- és arcbőrünk vérkeringésének és a tápanyagellátásnak, ami viszont kiemelten fontos ebben a periódusban).

Alkoholt ne fogyasszunk és a megelőző hétben ne használjunk vérhígító hatású gyógyszert (pl. Aszpirin). Ha bármilyen gyógyszert is fogyasztunk, mindenképpen tájékoztassuk orvosunkat. A beültetés előtt kímélő helyi érzéstelenítőt fogunk kapni, hogy minden kellemetlenséget elkerüljünk.

Ez attól függ, hogy hány szálat ültetnek be. A szakállpótláshoz, pajeszkorrekcióhoz általában 300-500 hajszál kell, ez pár óra alatt elvégezhető.  A műtétek a beavatkozás nagyságától függően 4-8 órán át tartanak. Egy teljes szakállbeültetéshez azonban akár két nap is szükséges lehet.

A tarkótáji graftok eltávolítása során a páciensünk a hasán fekszik, a beültetés során viszont félig ülő helyzetben foglal helyet. Ez a páciensek és az orvos számára is kényelmes pozíció. A beültetés folyamata során többször is tart az orvos pihenőt. Ez azért szükséges, mert a beültetés idején noha kényelmes pozícióban vagyunk, de nem szabad mozognunk. A szünetek során mozoghatunk, nyújtózkodhatunk. A pihenők beiktatása az orvos szempontjából is szükséges, hiszen az egész eljárás során nagy koncentrációra és milliméter pontos mozdulatokra van szükség.

A hajbeültetés egy egésznapos eljárást jelent. Nem lehet egyik napon kiemelni a graftokat és következő nap beültetni, mivel az csökkentené a beépülés sikerét. A beültetés után viszont el lehet hagyni a klinikát, nem szükséges bent maradni.

Mikor jelentkezel a konzultációra, akkor kollégánk visszahív, hogy megbeszéljetek egy alkalmas időpontot (nem kell várni másik páciensekre).  A beavatkozást is szintén előzetes időpontegyeztetés alapján tartjuk meg. Ha elfoglalt vagy hét közben, akkor 20%-os felárért lehetőség van hétvégi találkozóra és műtétre is.

A konzultáció nagyjából egy óra hosszú, a műtét az esetek döntő többségében egy napot vesz igénybe.

Ha bizonytalan vagy, hogy neked való-e a szakállbeültetés, akkor a konzultáció előtt megoldható, hogy küldesz pár fotót az érintett területről. Amennyiben jó minőségű fotókat tudsz küldeni a donorterületről és a kezelendő területről, akkor az alapján is sokat tud megállapítani orvosunk a beavatkozásról. Azonban sokat segítenél orvosunknak, ha személyesen is  befáradsz hozzánk, hiszen vannak speciális vizsgálógépeink, ráadásul az orvos is az összes kérdésedre választ tud adni és felkészíteni a beavatkozásra.

Szóval  ha bizonytalan vagy, hogy kivitelezhető-e nálad a szakállbeültetés, akkor első körben nem kötelező megjelenni az orvosi konzultáción, de ez számodra is nagyon hasznos és nekünk is sokat segítesz vele.

Maximálisan. Az átültetett szőrszálak rövid időn belül felveszik a környékbeli szőrszálak jellegzetességei, így szemmel nem lesz látható a különbség.
Amennyiben azonban nagyon göndör a hajad, vagy szakállad és hajad színe élesen elkülönül, akkor az orvos állapítja meg, hogy milyen eredménnyel járhat majd a beültetés és a szabadon dönthetsz, hogy élsz-e a beavatkozással.

Az első 2-3 nap során a beavatkozás nyoma eltűnik. Ez alatt nagyon kíméletesen kell bánni az érintett bőrrel.

A beavatkozást követő 1 hét során kiemelten kell figyelni rá, hogy ne érje nagy nyomás, dörzsölés az érintett területet. Ezalatt az idő alatt fontos, hogy figyeljünk az alábbiakra:

 • Kerüljük a túlzott verejtékezést (aktív sportolás, nagy fizikai munkavégzés)! Azonban normális izzadás nem jelent veszélyt a frissen beültetett hajszálakra.
 • A beültetést követő hetekben igyekezzünk elkerülni a hosszan tartó, erős napsugárzást!
 • A beavatkozást követő 2-3 hétben kerüljük a túl forró, vagy túl hideg fürdő vételét, szaunázást.
 • A szakállbeültetést követő 2-3 hét leteltével természetesen már elfelejtheted ezeket a megkötéseket!

Nem hajszálakat ültetünk, hanem graftokat (ez tartalmazza a hajhagymákat). A transzplantációt követően elkezd nőni pár vékony, gyenge szőrszál, ami 2-3 hónap alatt kihullik. Ezt váltja a megerősödött, tartós és sűrű szőr. Ezt követően természetes ütemben kezd el ezután nőni a beültetett szőrszál. Körülbelül 6-10  hónap után már megfelelően sűrű és erős lesz a korábban ritka terület.

Mivel a hajszál és a szakáll ugyanolyan szőrből áll, ezért az átültetést követően a szőrszál nagyban felveszi az adott terület jellegzetességeit (vastagság, állag, növekedés sebessége).

Utólagos speciális kezelést és gyógyszeres segítség nem szükséges. Ugyanakkor a kezelés utáni mezoterápiás vitaminkúra (a hajbeültetés utáni 2-3. hónapban) segít, hogy a szokásosnál előbb és intenzívebben induljon meg a növekedés.

A beavatkozás során hatékony érzéstelenítést alkalmazunk, ennek köszönhetően a beavatkozás nem fájdalmas. A műtét során általában “matatást” érzünk a kezelt felületen. A pácienseink kisebb részénél ez furcsa, kellemetlen érzés lehet, de jelentős fizikai fájdalomról nem számoltak be pácienseink. Ez annak köszönhető, hogy a beavatkozás során egy speciális, rendkívül vékony (0,6 mm) tűt használunk.

FUE 2 Safe System technikával végezzük a beültetést. Ez jelenleg a legfejlettebb technológia a haj- és szőrátültetésre.  Ez egy maximálisan hatékony és stabil technológia, tehát nem jár kockázattal.

Felső korhatára nincs a transzplantációnak. Viszont érdemes megvárni, amíg szakállunk véglegesen kifejlődik. Ez nagyjából 21-24 éves korra történik meg. Ez után már érdemileg nem alakul szakállunk, tehát ezt követően már szabadon, meglepetés nélkül formázható. Felső korhatára nincs az átültetésnek.

Minden transzplantációt egyedi és ingyenes, orvos által tartott konzultáció és vizsgálat előz meg, ahol a szakorvos méri fel a műtéti lehetőségeket!

A beültetett hajszálak 95%-a megmarad a szakállbeültetést követően. Ehhez azonban az orvosi utasításokat be kell tartani a kezdeti időkben.

Általában 2-3000 hajszál kerül átültetésre pácienseinknél, ez probléma nélkül kivitelezhető. Előrehaladott kopaszságnál viszont akár 8000-re is szükség lehet. Ez nem kivételes eset és amennyiben megfelelő sűrűségű a tarkótáji hajunk, ez kivitelezhető. Mivel a donorfelületen lévő hajunk jóval sűrűbb, ezért a hajbeültetést követően nem lesz észlelhető hajhiány a donorterületen. A szükséges graftok számát és az átültetés mikéntjét csak szakorvos tudja megállapítani, ami az ingyenes konzultáció keretében az Ön számára is elérhető.

Nem, a beültetés során beültetett szőrzet ugyanúgy kezelhető, mint a többi szőr. Amikor a végleges szakáll megjelenik, az már ugyanúgy vágható,  formázható, kezelhető, ápolható, mint a többi szakállunk.

A hajbeültetés egy kiforrott, stabil és teljesen biztonságos eljárás, amennyiben megfelelő szakember végzi. Mivel szinte a bőrfelületen történik csak a beavatkozás, ezért különösebb kockázattal nem jár. Mellékhatást és komplikációt még nem figyeltek meg a hajbeültetés során. A helyes technikával és jó technológiával végrehajtott hajbeültetés során a beültetett haj 95%-a megmarad!

További kérdésed van a szakállbeültetéssel kapcsolatban?

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra, ahol személyre szabottan és kötelezettségmentesen kaphatsz választ szakorvosunktól!

Érdekel a konzultáció!

SZAKÁLLPÓTLÁS, SZAKÁLLFORMÁZÁS

Szakállas férfi

Elégedetlen vagy szakállad vonalával? Nő a szakállad, de van még pár tiszta folt? A szakállpótlást keresed!

199.000 Ft-tól!

JELENTKEZÉS!

SZAKÁLLSŰRÍTÉS

Kissé szakállas férfi

Mindenhol nő a szakállad, de az gyér és ritkás?
Mi dússá tudjuk tenni!

199.000 Ft-tól!

JELENTKEZÉS!

PAJESZ- ÉS BAJUSZKORREKCIÓ

Felfelé állított bajuszos férfi

Karakteres pajeszt, vagy bajszot szeretnél magadnak?
Orvosaink segítenek!

199.000 Ft-tól!

JELENTKEZÉS!

SZAKÁLLBEÜLTETÉS

Johnny Depp bajusszal

Csupán pár kósza szőrszál van arcodon? Szakállbeültetésre van szükséged!

399.000 Ft-tól!

JELENTKEZÉS!

FIGYELEM! Áraink tájékoztató jellegűek, pontos árat csak az orvosi konzultációt követően tudunk meghatározni!  

Tanácstalan vagy, hogy mire van szükséged?

Gyere el ingyenes konzultációnkra és orvosaink segítenek!

(a konzultációnk díjtalan és semmilyen kötelezettséggel nem jár!)

TOVÁBB A KONZULTÁCIÓRA!

Dús és kifogástalan szakállat szeretnél?

Legyen férfias a megjelenésed!

De először gyere el hozzánk ingyenes orvosi konzultációra!

Minden kérdésedre választ kapsz és ha a szakállbeültetés mellett döntesz, nagyszerű ajánlatunk lesz a számodra!

Dús és kifogástalan szakállat szeretnél?

Legyen férfias a megjelenésed!

De először gyere el hozzánk ingyenes orvosi konzultációra!

Minden kérdésedre választ kapsz és ha a szakállbeültetés mellett döntesz, nagyszerű ajánlatunk lesz a számodra!

Dús és kifogástalan szakállat szeretnél?

Legyen férfias a megjelenésed!

De először gyere el hozzánk ingyenes orvosi konzultációra!

Minden kérdésedre választ kapsz és ha a szakállbeültetés mellett döntesz, nagyszerű ajánlatunk lesz a számodra!

Dús és kifogástalan szakállat szeretnél?

Legyen férfias a megjelenésed!

De először gyere el hozzánk ingyenes orvosi konzultációra!

Minden kérdésedre választ kapsz és ha a szakállbeültetés mellett döntesz, nagyszerű ajánlatunk lesz a számodra!

Dús és kifogástalan szakállat szeretnél?

Legyen férfias a megjelenésed!

De először gyere el hozzánk ingyenes orvosi konzultációra!

Minden kérdésedre választ kapsz és ha a szakállbeültetés mellett döntesz, nagyszerű ajánlatunk lesz a számodra!